Mahmut Ören, 16 Yillik Denetim Kurulu Baskanligini Ismail Keskin'e Devretti

Trabzonspor Divan Kurulu Baskani seçilen Mahmut Ören, 16 yillik Trabzonspor denetim kurulu baskanlik görevini baskan vekili Ismail Keskin’e devretti.

Konuyla ilgili bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basin toplantisi düzenleyen Trabzonspor Divan Kurulu Baskani Mahmut Ören, "Bilindigi üzere 2 Mart 2024 tarihinde Trabzonspor camiasina yarasir olgunluk ile centilmenlik içerisinde tamamlanan divan genel kurul üyelerin büyük çogunlugu bizleri göreve layik gördüler. Sizlerin büyük destegi ile denetim kurulu baskanligina, araliksiz hizmetimin 16. yilimi doldurdugum su günlerde divan kurulu baskanligina getirilmem nedeniyle denetim kurulu baskanligi görevimin son duragina gelmis bulunuyorum. Geçen bu süreçte önceligim, Trabzonspor’u en iyi sekilde temsil ve hizmet etmek için var gücümle çalismak olmustur. Dönüp geçmise baktikça görüyoruz ki görevi devir aldigimiz günlerde sunulan raporlara göre çok daha dikkat çekici ve uyarici, raporlar sunmusuz. Bu yüzden son derece huzurlu ve gururluyum" dedi.

Hiç ara vermeden 16 yillik Trabzonspor Denetim Kurulu Baskanligi yaptigini vurgulayan Ören, "Görev süremiz boyunca tüzügümüzde belirtilen sürelerde yaptigimiz denetimlerde, idari ve mali, yönüyle eksik, hatali ya da mevzuata aykiri buldugumuz islemleri zamaninda raporlayip Genel Kurullara sunarak üyelerimizi bilgilendirdik. Biz bu kulübü sokakta bulmadik, kuran ve yasatanlardan miras degil, emanet aldik. Bu nedenle yarin büyük veballere ortak olmamak için raporlarimizla üyeleri uyarip sorumlulugumuzu yerine getirdik. Divan baskanligi yolculugumuzda da bizleri destekleyeceginizi yalniz birakmayacaginiza yürekten inaniyorum. Denetim kurulu baskanligimi devretmekten büyük mutluluk ve onur duydugum, sevgili Ismet Keskin’i en iyi biçimde destekleyeceginizi ve yalniz birakmayacaginiza yürekten inaniyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA