Gençlik Ve Spor Bakani Osman Askin Bak, Gençlerle Bulustu

Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, Bagcilar Belediyesi’nin düzenledigi programda gençlerle bir araya geldi. Renkli anlarin yasandigi etkinlige eski milli futbolcular Semih Sentürk ile Ümit Karan da katildi.

Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, Bagcilar Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen “Spor Söylesisi” etkinligine katildi.

Ilçedeki gençlerin yogun ilgi gösterdigi programda; eski milli futbolcular Semih Sentürk ile Ümit Karan da yerini aldi. Söylesinin ardindan Bakan Askin Bak salonda bulunan vatandaslarin sorularini yanitlandi. Ardindan milli sporcular da futbolculuk anilarindan bugün spor dünyasinin durumuna kadar birçok konuya degindi. Sentürk ve Karan gençlere tavsiyelerde de bulundu.

“Son 22 yilda binlerce tesis yaptik”

700 üstünde olimpik ve yari olimpik havuzlar yapildigini belirten Bakan Bak, “Son 22 yilda binlerce tesis yaptik. 36 tane UEFA standartlarinda stadyum yaptik. Yenileri ilave edilecek. 700 üstünde olimpik ve yari olimpik havuzlar yaptik. Bununla birlikte 10 milyon çocugumuza yüzme ögrettik. Bunlari yaparken de belediyelerimizle ortak tesisler yapiyoruz. Bunun örnegi de Abdullah Baskan. Abdullah Baskan gençlerle çok iyi diyalog kuruyor. Genç baskan, gençlerle beraber müthis isler yapiyor. Sayin Cumhurbaskanimizin talimati özellikle su gençlerin istedikleri tesisleri belediyelerle beraber veya kendiniz, onlar istesin siz yapacaksiniz. Cumhurbaskanimizin sporun içinden gelmesi çok kiymetli bizleri çok iyi anliyor. Türkiye 2032 Avrupa Futbol Sampiyonuna Italya ile birlikte Türkiye organize edecek. Bunun basarisinda ne var modern statlar var” seklinde konustu.



“Bagcilarimiz potansiyeli çok yüksek bir ilçe”

Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir ise, “Bagcilarimiz potansiyeli çok yüksek bir ilçe. Kurulusundan bu yana belediyemizin kendi olusturmus oldugu çok tesis var. Ayni zaman da Gençlik ve Spor Bakanligimiz çok büyük destekleriyle spor alanlarimizin sayilari oldukça artirdik. Yeni tesisler yapmamiza ayni zamanda var olan tesislerimizin de günümüz ihtiyaçlarina uygun sekle getirilmesine ve modernize edilmesi adina bize çok büyük desteklerinden ötürü tüm genç kardeslerimizin adina yürekten tesekkür ediyorum. Tesislerimizin var olmasi bizim için avantaj iyi bir kadromuz var. Aslinda iyi bir idarecinin iyi bir ekip kurmak bu ekiple isi yürütmek” dedi.

Kaynak: İHA