Muammer Sarikaya Açiklamasi 'Galatasaray Maçina Da Galibiyet Almak Için Gidiyoruz'

Çaykur Rizespor’un ara transfer döneminde kadrosuna kiralik olarak kattigi Muammer Sarikaya, “Galatasaray maçina da galibiyet almak için gidiyoruz” dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, ligin 29. haftasinda deplasmanda karsilasacagi Galatasaray maçi hazirliklarina devam ediyor. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör Ilhan Palut yönetiminde gerçeklestirilen antrenman öncesinde kis transfer döneminde Istanbulspor’dan kiralik olarak renklerine bagladigi 26 yasindaki Muammer Sarikaya, basin mensuplarinin sorularini yanitladi.

“Simdi önümüzdeki kalan maçlara odaklaniyoruz”

Kötü maglubiyetlerin ardindan tekrardan galip geldikleri için mutlu olduklarini ifade eden Muammer Sarikaya, “Buraya gelmekten ötürü çok mutluyum. Ilhan hoca ile çalismak her oyuncuyu gelistirdigini bundan daha bundan önceki kulüplerinde gösterdi. Benim için kötü bir baslangiç oldu. Benimle beraber üç maç maglubiyet yasadik. Bence hak etmedik. Iyi oynadik, iyi mücadele ettik. Hafta içi çok iyi hazirlandigimizi düsünüyorum. Sahada isteyen, arzulayan bir Çaykur Rizespor takimi vardi. Çok iyi bir takim halinde rekabet ortami çok iyi geçiyor. Burada çok iyi hazirlandik çok iyi mücadele ettik çok sükür istedigimiz sonucu da aldik. Simdi önümüzdeki kalan maçlara odaklaniyoruz. Dün de Galatasaray hazirliklarina basladik. Insallah iyi bir maç izletmek istiyoruz” seklinde konustu.



“Galatasaray maçina da galibiyet almak için gidiyoruz”

Galatasaray maçindan puan kazanmak istediklerini belirten Sarikaya, “Bildiginiz gibi iki büyük camia sampiyonluk için mücadele ediyor. Bizim de Avrupa hedefimiz var. Buraya yeni geldigim için söylemiyorum buraya gelmeden önce de vardi. Buraya gelince isin içine girince daha çok hissediyorsunuz. Takim onun için konsantre olmus. Iyi sonuçlar alamadik ama Kayserispor galibiyeti bizi birbirimize daha çok kenetledi. Bu hafta Galatasaray maçi evet zor bir maç olacak. Galatasaray kendi evinde kolay kolay kaybetmiyor. Fakat biz sunun bilincindeyiz. Birlikte oynadigimiz zaman bazi seyleri bazi insanlara kabullendire biliyoruz. Insallah bunu bu Galatasaray maçinda tekrardan gösterecegiz. Fenerbahçe maçi ilk yari bir sifir önde bitirdik ama futbol da ne olacagi belli olmaz. Galatasaray maçina da galibiyet almak için gidiyoruz. Puan ve puanlar almak için gidiyoruz bunun hazirliklarina dün itibariyla basladik. Insallah iyi bir sonuç alip Rizespor takim içindeki birlikteligimizi herkese tekrardan göstermek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA