Kastamonuspor, Sariyer Maçinin Hazirliklarini Tamamladi

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta liderlik mücadelesi veren Kastamonuspor, sahasinda oynayacagi Sariyer maçinin hazirliklarini tamamladi. Kastamonuspor Teknik Direktörü Firat Gül, "Kolay bir maç olmayacak ama hedefe giden yolda üzerimize ne düsüyorsa takim olarak yapmak için mücadelemizi verecegiz" dedi.

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta sampiyonluk mücadelesi veren ve yeni hocasi ile çiktigi iki karsilasmadan da galibiyetle ayrilan Kastamonuspor, yarin sahasinda karsilasacagi Sariyer maçinin hazirliklarini tamamladi. Ismail Dikmenli Tesisleri’nde taktiksel agirlikli gerçeklestirilen idmanda hafta sonu Denizlispor deplasmaninda alinan galibiyet sonrasinda oyuncularin neseli tavirlari dikkatlerden kaçmadi. Kastamonuspor Teknik Direktörü Firat Gül ise sik sik oyunculariyla toplantilar yaparak yeni oyun planlarindan bahsetti.

Menemen FK ve Denizlispor galibiyetleriyle seri yakalayan Kastamonuspor, yarin saat 14.00’da Gazi Stadyumu’nda konuk edecegi rakibi Sariyer’i de yenerek yoluna kayipsiz devam etmek istiyor.

"Kolay bir maç olmayacak ama mücadelemizi verecegiz"

Çalismalarla ilgili bilgi veren Teknik Direktör Gül, "Denizli gerçekten çok dirençli bir takim. Özellikle iç saha maçlarinda çok fazla pozisyon veren bir takim degil. Maçin 90 dakikasi boyunca ayni tempoda oynayabilen bir takim. Ligin sonunda bu sekilde giderlerse çok büyük bir hüsran yasayacaklarini düsünmüyorum. O anlamda bizim için çok önemli bir galibiyetti. Çünkü bizimde ayni dilden cevap vermemiz gerekiyordu rakibimize. Maçi kendi lehimize çevirmek için en az onlar kadar sert, onlar kadar mücadele etmemiz gerekiyordu. Maçin son aninda bir duran top golü yedik. Arkasindan tekrar maçi çevirmeyi bildik. Bir hedefe gidiyorsaniz böyle maçlardan galip çikarak gidiyorsunuz. Bu anlamda bize çok büyük artisi olan bir maçti. Tabii ki ligde daha çok maçimiz var, bu maç artik geride kaldi” dedi.

Denizlispor maçinin ardindan Sariyer maçinin hazirliklarini sürdürdüklerini söyleyen Gül, "Denizli maçinin bitisiyle beraber yarin oynayacagimiz Sariyer maçina hazirlanmaya basladik. Sariyer takiminin da baktigimiz zaman çok iyi bir kadrosu var. Ligin altinda bir kadro degil. Özellikle ön taraftaki oyuncular etkili oyuncular. Savunmada tecrübeli oyunculari var. Kolay bir maç olmayacak ama biz yine hedefe giden yolda üzerimize ne düsüyorsa takim olarak onu yapmak için mücadelemizi verecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA