Trabzonspor Divan Kurulu Devir Teslim Töreni Yapildi

Trabzonspor Divan Baskanlik Kurulu seçimlerinde baskanliga seçilen Mahmut Ören, görevi eski baskan Ali Sürmen’den devir aldi.

Hafta sonu Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen 55. Seçimli Olagan Divan Genel Kurulu seçimlerinde baskanliga seçilen Mahmut Ören, Ziya Bey Tesisleri’nde bulunan Divan Baskanlik Kurulu’nda düzenlenen törenle eski baskan Ali Sürmen’den görevi devraldi. Törende, seçimlerde divan kuruluna baskanlik eden Hakan Orhan da yer aldi.

Trabzonspor Divan Baskanlik Kurulu baskanlik görevini devreden Ali Sürmen, 2015 yilinda baslayan görev dönemini genel kurul ile sonlandirdiklarini belirterek, “Hizmetler, Trabzonspor içindir ve hizmetlerin bir yaris seklinde olsa da mutlaka bir devredilme zamani oldugunu bilincinde olmak zorundayiz. Son genel kurulda aday olmayisimin bu fikrimin bir aliskanlik haline gelmesi için bir örnek olsun diye yaptim. Yeni baskan Mahmut Ören ile birlikte kulübün sikintili süreçlerini birlikte astik. Kulübün menfaatleri ön planda oldugu zaman bir araya gelebiliyorsaniz asil dostluk odur. Baskan seçilmesinden dolayi çok mutlu oldum. Trabzonspor adina çok faydali sonuçlar doguracagini düsünüyorum” ifadelerini kullandi.

Trabzonspor Divan Baskanlik Kurulu Baskani Mahmut Ören ise Trabzonspor camiasina yarasir biçimde ve büyük olgunluk ile centilmenlik içerisinde seçimlerin tamamlandigini dile getirerek, “Divan Genel Kurulu’nda bizleri göreve layik gördüler. Bu düzeyli yarisla kazanan ’ben’ degil, ’biz’ olmustur. Bu vesile ile degerli divan kurulu üyelerine tesekkürü borç biliriz. Tabii ki görev süremizce önceligimiz hizmet, ortak paydamiz Trabzonspor olacaktir. Söz verdigimiz üzere Trabzonspor’u en iyi sekilde temsil etmek ve kulübümüze hizmet için var gücümüzle çalisacagiz" dedi.

Devir teslim töreninin ardindan ’Trabzonspor Divan Baskanlik Kurulu Baskani’ olan Mahmut Ören, düzenleyecegi basin toplantisiyla Trabzonspor Denetleme Kurulu’ndaki baskanlik görevinden istifa edecegini açikladi.

Kaynak: İHA