Sergen Yalçin Açiklamasi 'Galibiyet Rahatlatti'

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçin, Gaziantep FK galibiyetinin oyuncularina nefes aldirip, rahatlattigini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasinda Antalyaspor, sahasinda karsilastigi Gaziantep FK’yi 1-0 maglup etti. Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçin, oyunun zor olmadigini ama son haftalarda maçlari kazanamadiklarini belirtti.

Bu karsilasmanin o nedenle stresinin yüksek oldugunu dile getiren Yalçin, “Zor tarafi orasiydi. Aslinda oyuna baktigimiz zaman belki bes tane alti tane çok net pozisyon kaçirdik. Gol pozisyonlarimiz vardi. Ikinciyi atsaydik kolay olabilirdi. Ama bu tür müsabakalarda tabii ikinci golü bulamayinca oyun zorlasiyor. Rakip de risk alip baski yapip üzerine gelince koruma içgüdüsüyle beraber dogal olarak oyun zorlasiyor. Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz, çok zor maçlar oynuyoruz. Iki tane Istanbul deplasmanimiz var. Su anda bulundugumuz pozisyon puan cetvelinde kendimizi 38 puanla korumaya aldik. Bu bizim için avantaj, 10 maçlik geride periyot var. Son 8 maç tamamen kendi rakiplerimizle. Bu galibiyet bize nefes aldirdi, oyuncularimi rahatlatti. Umarim bundan sonrasi Antalyaspor için çok daha iyi olur” diye konustu.

Kaynak: İHA