Marius Sumudica Açiklamasi 'Dogum Günümde Bile Sansli Degilim'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Antalyaspor maçini kaybetmesiyle ilgili olarak, "Dogum günümde bile sansli degilim, bilmiyorum ne zaman sansli olacagim" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasinda Gaziantep FK, deplasmanda Antalyaspor’a 1-0 maglup oldu. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, "Bugün benim dogum günüö, dogum günümde bile sansli degilim. Bilmiyorum ne zaman sansli olacagim" diyerek sözlerine basladi.

Müsabakayla ilgili degerlendirmelerde bulunan Sumudica, "Maçta 4’lüye döndük. Bugün biz aslinda dörtlüye döndük. Dörtlü sistemle oynamaya basladik. Oyunu biraz daha kontrol etmek istiyorduk. Orta sahayi biraz daha kontrol etmek istiyorduk ama bu bize sonuç vermedi. Daha önceden 5’li oynuyorduk bildiginiz gibi. Son 3 ay boyunca 5’li oynadigimiz sistemde sadece Galatasaray’a kaybettik. O da son dakikalarda gelen bir golle. Ve bu sistemle oynadigimiz sürece Istanbulspor, Alanyaspor, Karagümrük maçlarini kazandik. Sivas’tan, Pendik’ten puan aldik. Bu maçlari puanlarla kapattik. Bugün dörtlüye döndügümüz için Antalya biraz daha bizden fazla firsat yakaladi. Biraz daha pozisyona girdi diyebilirim" ifadelerini kullandi.

"Maxim’in pozisyonu penaltiydi"

Hakemlerle ilgili pek fazla konusmak istemedigini aktaran Sumudica, "Maxim’in pozisyonu penaltiydi. VAR hakemi çagirdigi zaman demek ki bir pozisyon var, bir penalti pozisyonu var, bakmasi gerekiyor. Ama sunu da belirtmek istiyorum, Antalya camiasi federasyona ya da hakemlere kizgin ya da sinirliydi. Tabii televizyonlarda hakemlerle ilgili kim yangin yaparsa, hakemler o tarafa dogru biraz daha tolerans gösterebiliyor diyebilirim. Pek fazla konusmak istemiyorum bu konuyla ilgili ama sonuç zaten ortada" diye konustu.

Kaynak: İHA