Kemer Belediyesi Kick Boks Sporculari 5 Madalya Ile Döndü

Kemer Belediyesi Kick Boks takimi, Denizli’de düzenlenen 6. Iller Arasi Kick Boks Ligi 1. Etap müsabakalarindan 5 madalya ile döndü.

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde yapilan organizasyona 9 sporcu ile katilan Volkan Kaplan yönetimindeki Kemer Belediyesi Kick Boks Takimi, 3 birincilik, 2 ikincilik elde etti.

Müsabakalarda, büyük kadinlar 70 kiloda Betül Coskun, genç erkek 51 kiloda Galip Akif, yildiz erkek 47 kiloda Tugberk Budak birinci olurken, genç erkek 60 kiloda Fatih Simsek ve minik erkek 47 kiloda Armanç Rodi Seker ikinci oldu.

Müsabakalarda, Kemer Belediyesi Kick Boks Takimi sporculari Bugra Gürcan, Emir Saz, Rüzgar Yalin ve Solin Seker de sergiledigi performansla alkis topladi.

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, yaptigi açiklamada, “Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdigimiz desteklerin meyvelerini toplamaya devam ediyoruz” dedi.

Kick boks bransinda Kemer Belediyesi Kick Boks Takiminin basaridan basariya kostugunun altini çizen Baskan Topaloglu, son katildiklari organizasyonda Kemer’e 5 madalya ile dönen sporculari ve Antrenör Volkan Kaplan’i tebrik ettigini söyledi.

Kaynak: İHA