'Bizim Kizlar' Coskulu Sevinç Gösterileriyle Karsilandi

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadinlar 2. Lig’inde Bozüyük’ü basariyla temsil ederek 1. lige çikan Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Voleybol Takimi, 1. lige yükselme maçlarinin ardindan sampiyonluk kupasini alarak döndügü Bozüyük’te büyük bir coskuyla karsilandi.

Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Voleybol Takimi’nin sezon boyunca maçlarini yakindan takip eden, tribünlerde yalniz birakmayan voleybolseverler sampiyonlugu büyük bir sevinçle karsiladi. Eskisehir’deki maçlara da büyük bir katilim saglayan ve takima her zaman destek olan, moral ve motivasyonunu arttiran taraftarlar kutlamalara hemen maç bitiminde salonda basladi.

Ardindan spor salonunun önünde devam eden coskulu kutlamalar Bozüyük’te devam etti. Ilçeye kornalar esliginde ve tezahüratlarla giren takim ve taraftarlar ana cadde boyunca sevgi gösterileriyle karsilandi. Ana cadde üzerinde olusturulan korteje Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Voleybol Takimi, teknik heyeti, taraftarlar ve Bozüyüklü voleybolseverler Es Es Bando esliginde ana cadde üzerinde yürüyerek vatandaslari selamladi. Postanenin önünden baslayan ve Bozüyük 100 Yil Çarsi Meydan’da sona eren yürüyüsün ardindan meydan sampiyonlugu kutlamaya gelen Bozüyüklülerle doldu tasti. Meydanda kurulan sahneye ilk olarak voleybol takimi tek tek isimleri okunarak çagirildi. Son olarak Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu’da sahneye gelerek tezahüratlar esliginde hep birlikte sampiyonluk kupasi kaldirildi. Daha sonra bir konusma yapan Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu “Biz göreve gelirken spora önem verecegimizi söyledik. Sporun birçok dallari var ama ülkemizi dünya sampiyonluguna tasiyan kadin voleybol takimimiz var. Biz de kurdugumuz Bozüyük Belediyesi Egitim Spor Kulübü’nde tamamen belediyenin imkânlariyla iste bu güzel kizlarimizla ikinci lig takimini kurduk. Bu seneye kadar bir kere daha play-off’a çiktik. Bu sene play-off’a çiktiktan sonra bu basarili kizlarimizla birlikte grubumuzda birinci ve sampiyon olarak 1 Lige çiktik. Bozüyük’te kurdugumuz kulübümüzün her yas grubunda küçük voleybolcu kizlarimiz var, kentimizin insanlarinin yavrulari. Onlar da kendi yas gruplarinda bölgesel birincilikler yapiyorlar. Istiyorum ki bunlar gelecekte bu kizlarimizin yerinde oynayan kizlarimiz olsun istiyorum.” dedi.

Programin devaminda “Bizim Kizlar” ve Bozüyüklüler çalinan Erik Dali ile oynayarak sampiyonlugu kutladilar. Kutlamalar havai fisek gösterisi ile devam ederken gecede ayrica hep bir agizdan marslar söylenerek sampiyonluk büyük bir coskuyla kutlandi.

Kaynak: İHA