Afyonspor'dan Vefa Örnegi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Afyonspor kulübü, görev süresi Pazartesi günü sona erecek olan Il Genel Meclisi Baskani Burhanettin Çoban’a vefa ziyareti gerçeklestirdi.

Baskan Burhanetttin Çoban’a ziyaretçilerini, meclis üyesi Nurettin Birliktir ile birlikte karsiladi.

Ziyarette konusan Kulüp Baskani Nadir Güzbey, “Bizim Afyonspor olarak bu gün ki ziyaretimizin sebebi, sahsinizin özellikle belediye baskanligi döneminde spor ve sporcuya yaptigi hizmetler ve ilimize katkilariniz için vefa ve tesekkür ziyaretidir. Geriye dönüp baktigimizda buraya getirdigim kupalarin her birinin kazanilmasinda en büyük destek size aittir. Toplum hafizasi maalesef zayif ancak sizin yaptiginiz hizmet ve eserler için Afyonspor sizi hep hayir ve minnet ile animsayacak” dedi.

Çoban’da ziyaretçilerine Belediye baskanligi döneminde futbol, voleybol ve basketbol takimlarinin amatörden en üst liglere nasil çiktiklarini ve belediye baskanligi döneminde bir milyon metrekarelik alandaki spor kompleksi, sporcu oteli ve onlarca tesisin sehre nasil kazandirildigini anlatirken çok tecrübeli ve basarili siyasetçi oldugunu tekrar gösterdi.

Kaynak: İHA