Ordu, Oryantiring Yarislarina Ev Sahipligi Yapti

Ordu Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi ile Türkiye Oryantiring Federasyonu is birliginde ‘Ordu Oksijen Oryantiring Yarislari’ düzenlendi. Milli takim seçmelerinde de kullanilacak ve basariya göre ülke puani elde ettirecek olan yarislara 17 ilden 310 sporcu katilim sagladi.

Ulusal ve uluslararasi müsabakalarin düzenlenerek adindan sikça söz ettiren Ordu, oryantiring yarislarina ev sahipligi yapti. Ordu Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi ile Türkiye Oryantiring Federasyonu is birliginde ‘Ordu Oksijen Oryantiring Yarislari’ tamamlandi. Yarislara Izmir, Ankara, Ordu, Tokat, Konya, Kayseri, Samsun, Osmaniye, Kocaeli, Balikesir, İçel, Bursa, Istanbul, Düzce, Antalya, Van ve Eskisehir olmak üzere 17 il ve 38 kulüpten 310 sporcu katilim sagladi.

Cumhuriyet Mahallesi, Ordu Üniversitesi Spor Bilimleri mevkiinde dün 12.00-15.00 saatleri arasinda, bugün ise 10.00-12.00 saatleri arasinda Sirinevler Mahallesi’nde gerçeklestirilen yarislar, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Yarislarda, 24 Kategoride 1., 2. ve 3. olmak üzere toplam 72 sporcu ödül aldi.

Yarismaya katilan sporcular ise parkuru begendiklerini ve güzel bir etkinlik oldugunu söylediler.

Kaynak: İHA