Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Bundan Sonraki Haftalarda Bu Puan Kaybini Telafi Edecegiz'

Bandirmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, Çorum FK maçinin ardindan yaptigi açiklamada, “Bir puan aldik. Gönül isterdi ki üç puan alalim. Bundan sonraki haftalarda bunu telafi edecegiz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 25. haftasinda Bandirmaspor, deplasmanda Çorum FK ile golsüz berabere kaldi. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Teknik Direktör Hüseyin Eroglu, müsabakanin iki takim içinde önemli bir maç oldugunu belirterek, “Play-off barajindaki birçok takim puan kaybetti. Buna bakildiginda 3 puan alan iki takim da önemli bir avantaj saglayacakti. Penalti konusulabilir. Ilk penalti kalecimizin basarisiydi. Ama diger anlamda gol bulsaydik maç bizim de lehimize dönebilirdi. Iki tane sutumuz vardi. Birçok pozisyonumuz rakipten döndü. Vurusu yapamadik, son atisi yapamadik. Maça baktigimizda beraberlik iki takim için de normal. Maçta topa sahip oldugumuz bölümleri biraz daha iyi oynamamiz gerekiyordu. Çok pas hatalari yaptik. Kaptirdigimiz toplar ister istemez rakibin üstün olmasini gösterdi. Hücum geçislerini degerlendirebilseydik üç puanin sahibi olabilirdik” diye konustu.

Maçta tekrar edilen penalti vuruslarinin ikisini de kurtaran kaleci Zafer’den övgüyle söz eden Eroglu, “Kalecimiz savunmamizla birlikte iyi bir performans ortaya koydu. Pozisyona baktim, pozisyon penalti. Bununla ilgili söyleyecek bir seyimiz yok. Tekrarina baktigimizda birçok böyle pozisyonlar oluyor. Ceza sahasina girislerle ilgili son zamanlar tekrar hiç görmemistim. Ilahi adalet yine gol olmadi. Bir puan aldik. Gönül isterdi ki üç puan alalim. Bundan sonraki haftalarda bunu telafi edecegiz. Deplasmanda rakibimizi yenemedi. Üzülsek de, bir puanla dönüyoruz. Bundan sonra Çorumspor’a da basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA