John Lundstram, Için Iskoç Kulübü Harekete Geçti

Trabzonspor’un gündemine gelen John Lundstram için Iskoç Kulübü Glasgow Rangers harekete geçti. Kulübün sözlesme uzuatma teklifine ilk görüsmede olumlu yanit vermeyen Ingiliz oyuncu, kendisine gelen teklifleri degerlendiriyor.

Trendyol Süper Lig’de önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için çalismalarina hiz veren Trabzonspor, nokta transferler için titiz hareket ediyor. Tecrübeli ve genç oyuncularla birlikte olusturacagi kadroyla önümüzdeki sezon sampiyonluk mücadelesi vermeyi planlayan Karadeniz ekibi, Iskoç Kulübü Glasgow Rangers ile sicak temasa geçmisti.

Glasgow Rangers ile sezon sonu kontrati bitecek olan Barisic ile temaslarina devam eden Trabzonspor, ayni kulüpte forma giyen ve iyi bir sezon geçiren John Lundstram için de temaslarini sürdürdügü iddia edilmisti. Geçtigimiz günlerde Iskoç Kulübü oyuncuya sözlesme uzatma konusunda teklif getirirken, Ingiliz oyuncu yapilan ilk görüsmelerde teklife olumlu yanit vermemisti. Glasgow Rangers Teknik Direktörü Philippe Clement, iyi bir sezon geçiren tecrübeli oyuncunun kulüpte kalmasini istiyor.

Iskoç medyasi, Glasgow Rangers’in John Lundstram’in takimda kalmasi için yeni bir teklif daha yapmasi gerektigi noktasinda haberlere yer verirken, Barisic’in ardindan Trabzonspor’un Ingiliz oyuncuya olan ilgisine yer verdi. Tecrübeli oyuncunun Ingiltere’den gelecek teklifleri de degerlendirdigi belirtildi.

Kaynak: İHA