Düzce Belediyesi Spor Akademisi Sampiyon Oldu

Düzce’de düzenlenen 3 Bant Bilardo Kulüpler Arasi Yerel Lig Müsabakalari sonunda Düzce Belediyesi Spor Akademisi Spor Kulübü sampiyon oldu.

Düzce Belediyesi’nin destekleriyle 18-28 Mart 2024 tarihleri arasinda Düzce ve Bolu Il Temsilciligi tarafindan ortaklasa düzenlenen 3 Bant Bilardo Kulüpler Arasi Yerel Lig Müsabakalari Zirve Bilardo Spor Salonu’nda yapildi.

Düzce, Bolu ve Zonguldak Eregli’den toplamda 16 kulüp ve 72 sporcunun katildigi lig 5 gruptan olustu. Izleyici kitlesinin yogun oldugu ve 11 gün süren çekismeli müsabakalarin ardindan Savas Bulut, Baha Alptekin, Cumali Kurt, Murat Simsek, Hakan Bandeoglu’ndan olusan Düzce Belediyesi Spor Akademisi Spor Kulübü, Muzaffer Kahraman, Özkan Kocabiyik, Ibrahim Ardiç ve Burak Menekay’dan olusan Zirve Gençlik ve Spor Kulübü’nü finalde maglup ederek sampiyon oldu.

Adem Öztürk, Cemal Varol, Müjdat Uludag, Ömer Uçar ve Anil Oflaz’dan olusan Bolu Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Spor Kulübü ile Emrullah Basegmez, Özgür Bayram, Ali Kesici ve Senol Eroglu’ndan olusan Star Bilardo Spor Kulübü 3 Bant Bilardo Kulüpler Arasi Yerel Lig müsabakalarini üçüncü tamamladi.

Kaynak: İHA