Çayirova Belediyesi Bornova Deplasmaninda

Türkiye Basketbol Ligi’nin 31. Haftasi’nda Çayirova Belediyesi, Bornova Belediyesi Karsiyaka ile deplasmanda mücadele edecek.

Iki yilda aldigi iki sampiyonlugun ardindan bu yil Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Çayirova Belediyesi Basketbol Takimi, Bornova Belediyesi Karsiyaka’ya konuk olacak. Ligin 31. hafta karsilamasinda Bornova Belediyesi ile mücadele edecek Çayirova’da eksik bulunmuyor. Basantrenör Semsettin Bas öncülügünde tüm hafta boyunca karsilasmaya hazirlanan Çayirova Belediyesi, müsabakadan galip ayrilarak Play-Off potasindaki yerini saglamlastirmak istiyor. Ligde aldigi 15 galibiyet ve 15 maglubiyetle puan durumunda besinci sirada yer alan Çayirova Belediyesi, sekizinci siradaki rakibini yenerek, yeni bir galibiyet serisi baslatma amacinda.

Ligin ilk yarisinda oynanan karsilasma büyük bir heyecana sahne olmus ve Çayirova Belediyesi, karsilasmadan 95-89 galip ayrilmayi basarmisti. Bugün saat 15.30’da Altindag Atatürk Kapali Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka TBF TV’nin Youtube kanalindan da canli yayinlanacak. Karsilasmayi ise Ibrahim Altintas, Furkan Keseratar ve Süleyman Çagri Nakilcioglu hakem üçlüsü yönetecek. Çayirova Belediyesi, zorlu müsabakadan galip ayrilarak, Play-Off potasindaki yerini saglamlastirmak ve ligin son 3 haftasi öncesinde moral depolamak istiyor.

Kaynak: İHA