Basketbolda Grup Maçlari Heyecani Denizli'de Yasandi

DENIZLI – Denizli’nin ev sahipliginde gerçeklesen Okul Sporlari Basketbol Küçükler Grup Müsabakalarinda yari finalistler belli oldu. 12 kiz, 11 erkek toplam 23 takimin mücadele ettigi sampiyona sonunda düzenlenen törenle, gruplarini lider tamamlayan 6 takima ödülleri takdim edildi.



Gençlik ve Spor Bakanligi’nin koordinesinde düzenlenen Okul Sporlari, farkli branslarda gerçeklesen yarismalarla devam ediyor. Bu kapsamda Okul Sporlari 2023-2024 faaliyet takviminde yer alan Basketbol Küçükler Grup Müsabakalari, 26-28 Mart 2024 tarihleri arasinda Denizli’nin ev sahipliginde gerçeklesti. 12 kiz, 11 erkek toplam 23 takimdan 275 sporcunun 3 gün boyunca ter döktügü, Vali Recep Yazicioglu ve Hasan Güngör Spor Salonlarinda gerçeklesen müsabakalar sonunda 3 kiz, 3 erkek takimi yari final biletlerini aldi.

Yari finallere yükselen takimlara ödülleri verildi

23 takimdan 275 sporcunun katilimiyla gerçeklesen sampiyona, 26 Mart Sali günü saat 10.00’da Vali Recep Yazicioglu Spor Salonu’nda yapilan açilis seremonisi ile basladi.

Çekismeli ve centilmence karsilasmalara sahne olan ve 3 gün boyunca süren müsabakalar sonunda gruplarini lider olarak çikan 6 takim yari finallerde mücadele etmeye hak kazandi. Dereceye giren takimlara madalya ve basari belgelerini Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman ile Basketbol Federasyonu Il Temsilcisi Mustafa Çaglar takdim etti.

Kaynak: İHA