Vali Dalli'dan Olimpiyatlara Hazirlanan Sampiyon Sporculara Moral Destegi

Kastamonu Valisi Meftun Dalli, Kastamonu kamp merkezinde olimpiyatlara hazirlanan milli güresçi Taha Akgül, milli boksör Buse Naz Çakiroglu, milli güresçi Feyzullah Aktürk ve diger milli sporcularla iftar yemeginde bir araya gelerek moral destegi verdi.

Milli sporcularin Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunlari’na hazirliklari, Kastamonu’da bulun Milli Takimlar Kamp ve Egitim Merkezi’nde devam ediyor. Olimpiyat, dünya ve Avrupa sampiyonu milli güresçi Taha Akgül, dünya ve Avrupa sampiyonu, olimpiyat ikincisi milli boksör Buse Naz Çakiroglu ve Avrupa sampiyonu milli güresçi Feyzullah Aktürk’ün de aralarinda oldugu milli sporcular, Paris Olimpiyat Oyunlari’nda Türkiye bayragini dalgalandirmak için çalismalarini sürdürüyor.

Kastamonu Valisi Meftun Dalli da milli sporcular ve antrenörlerle iftarda bir araya gelerek moral destegi verdi. Sporcularla sohbet eden Vali Dalli, basari dileklerinde bulundu. Sporculara aldiklari basarilarla yasattiklari gurur için tesekkür eden Vali Dalli, "Bu aksam iftarimizi, Kastamonu Milli Takimlar Kamp ve Egitim Merkezi’nde olimpiyatlara hazirlanan, aralarinda olimpiyat, dünya ve Avrupa sampiyonu güresçimiz Taha Akgül, dünya ve Avrupa sampiyonu, olimpiyat ikincisi boksörümüz Buse Naz Çakiroglu ve Avrupa sampiyonu güresçimiz Feyzullah Aktürk’ün de bulundugu kiymetli milli sporcularimiz ve degerli hocalariyla birlikte açtik. Bayragimizi göndere her çektirislerinde, Istiklal Marsimizi her okutturuslarinda milletçe gögsümüzü kabartan sporcularimizin ve hocalarinin her birine Allah’tan saglik, afiyet, güç kuvvet ve hayirli uzun ömürler diliyorum. Allah, basarilarini daim eylesin" dedi.

Kaynak: İHA