Trabzonspor'da Mislav Orsic Sahalara Dönüyor

Trabzonspor’un sezon basinda transfer ettigi fakat yasadigi sakatlik sonrasi uzun bir tedavi süreci geçiren Mislav Orsic, yeniden sahalara dönüyor. Hirvat oyuncu, Teknik Direktör Abdullah Avci’nin süre vermesi halinde 1 yil sonra resmi bir müsabakada forma giyecek.

Trabzonspor’un sezon basinda Ingiltere’nin Southampton takimindan kadrosuna kattigi fakat sezon basinda Slovenya’daki hazirlik kampi çalismalarinda çapraz baglari yirtilan Mislav Orsic, sahalara dönüyor. Hirvat futbolcu, uzun süren tedavi ve rehabilitasyon sürecinin ardindan hazir hale geldi. Teknik Direktör Abdullah Avci’nin Konyaspor ile oynanacak maçta süre vermesi durumunda 31 yasindaki orta saha, 1 yil sonra resmi bir müsabakada forma sansi bulacak.

1 yil sonra resmi müsabakada forma giyecek

Hirvat orta saha son olarak 1 Mart 2023’te Southampton’in FA Cup’ta Grimsby Town ile oynadigi maçta 59 dakika forma giydi. Söz konusu maçin ardindan Orsic, Teknik Direktör Abdullah Avci’nin süre vermesi halinde Konyaspor maçiyla birlikte yesil sahalara tekrar dönecek.

Sezon basinda büyük umutlarla transfer edilen Orsic’in performansini Teknik Direktör Abdullah Avci da merakla bekliyor. Oyuncunun, antrenmanlardaki performansini yakindan gören tecrübeli teknik adam, maç eksigi bulunan Hirvat futbolcunun maç temposunu da yakindan izleyecek. Bordo-mavililerin sezon basinda önemli bir yatirim yaparak kadrosuna kattigi Orsic’in, ligin geri kalan bölümünde ortaya koyacagi performans kulübün transfer politikasinda da etkili olacak.

Kaynak: İHA