Denizlispor'un Gençleri Keçiörengücü'ne Siki Hazirlaniyor

TFF U19 Elit B Ligi 28. haftasinda deplasmanda Keçiörengücü ile karsilasacak olan Denizlispor, alt siralardan kurtulma adina önemli olan karsilasmaya 3 puan parolasi ile hazirlaniyor.

U19 Elit B Ligi 27. haftasi itibariyla 31 puanla 15. sirada bulunan ve alt siralardan kurtulma mücadelesi veren Denizlispor, 30 Mart Cumartesi günü saat 12.00’de Ankara Keçiörengücü ile deplasmanda karsilasacak. Hafta boyu Teknik Sorumlu Mustafa Ali Gözlükaya nezaretinde bu önemli maça hazirlanan yesil-siyahlilarda tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

“Ilk yarida 1-0 kazanmistik”

Ligi ve Keçiörengücü maçini degerlendiren Teknik Sorumlu Mustafa Ali Gözlükaya, genel anlamda takimin gösterdigi performanstan memnun oldugunu belirterek, "Ilk yaridaki maçta burada 1-0 kazanmistik. Tabii ligde bulundugumuz duruma baktigimiz zaman kazanmamiz gereken bir maç. En kötü ihtimalle maglup olmamak lazim" dedi.



“Kazanmamiz gereken bir maç”

“Keçiörengücü ikili averajda önde oldugumuz bir takim” diyen Gözlükaya, “Yarin puan esitligi durumunda üstte olmamiz için en kötü ihtimalle kaybetmememiz lazim olan bir maç. Aslinda kazanmamiz gereken bir maç. Çünkü puan farki rakibimizle 6. Allah korusun ters bir durum olursa Keçiörengücü bizden tamamen uzaklasmis olur. Bizim üzerimizdeki takimlari yakalamak istiyorsak bu maç bizim için çok önemli” diye konustu.

Kaynak: İHA