Besiktas, Hazirlik Maçinda Karagümrük Ile Berabere Kaldi

Besiktas, hazirlik maçinda karsi karsiya geldigi Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldi.

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasinda 4 Nisan Persembe günü deplasmanda RAMS Basaksehir ile karsilasacak olan Besiktas, bu müsabakanin hazirliklarini Fatih Karagümrük ile BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptigi hazirlik maçiyla sürdürdü.

Siyah-beyazlilar, mücadeleye Ersin Destanoglu, Onur Bulut, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Daniel Amartey, Jackson Muleka, Rachid Ghezzal, Gedson Fernandes, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar 11’yle baslarken; Göktug Aytekin, Jonas Svensson, Tayyip Talha Sanuç, Joe Worrall, Demir Ege Tiknaz, Ernest Muçi, Emre Kaya, Andülmecid Dönmez ve Umut Meras yedek kulübesinde yer aldi.

Siyah-beyazlilarda bel agrisi olan Rebic ile birlikte bireysel çalisan Emrecan Terzi ve Oxlade- Chamberlain’in yani sira Al-Musrati, Tayfur Bingöl, Salih Uçan ve Emrecan Uzunhan müsabakada forma giymedi.

Fatih Karagümrük’te de Teknik Direktör Tolunay Kafkas; Sirigu, Biraschi, Salih Dursun, Koray Günter, Emir Tintis, Bertolacci, Emre Mor, Eysseric, Paoletti, Lasagna ve Güven Yalçin 11’ini sahaya sürdü. Furkan Bekleviç, Emre Bilgin, Burak Arkan, Levent Mercan, Feghouli, Ceccherini, Efecan Mizrakçi, Nazim Sangare, Adnan Ugur, Yunus Azrak, Can Keles, Tarik Tugyan, Teklic, Veseli ve Mendes ise kulübede görev bekledi.

Karsilasmanin 25. dakikasinda Emre Mor’un orta sahadan gönderdigi derin pasla savunma arkasina sarkan Lasagna, Karagümrük’ü 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Besiktas’ta da Ghezzal, 61. dakikada ceza sahasi içi sag çaprazindan uzak köseye yaptigi plase vurusla siyah-beyazlilara beraberligi getirdi.

Maçin ilerleyen dakikalarinda baska gol olmayinca takimlar, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrildi.

Mücadeleyi Fatih Karagümrük Baskani Süleyman Hurman, Besiktas Asbaskani Mete Vardar, Besiktas Kulübü Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar ve Besiktas Futbol Takimlari Genel Koordinatörü Samet Aybaba da takip etti.

Kaynak: İHA