Belekoma Tayfa Ihtiyaci Sahibi 120 Haneye Ulasti

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi 1969 Bilecik Spor Kulübü’nün taraftar grubu olan Belekoma Tayfa, Ramazan ayinda güzel bir projeye imza atarak, ihtiyaci sahibi 120 haneye ulasti.

Bilecik’in en büyük sivil toplum örgütü olan grup, aralarinda topladiklari paralarla 1 haftalik kisa bir süre içerisinde 120 Ramazan kolisi aldi. Grup üyeleri, daha önceden belirledikleri ihtiyaci sahibi 120 haneye kendi imkanlari ile dagitti.

Belekoma Tayfa Tribün Lideri Mert Pekcan, tüm grup üyelerine tesekkür ederek, "Kendi imkanlarimizla aldigimiz yardim kolilerini ’Komsusu açken tok yatan bizden degildir’ siariyla baslattigimiz organizasyon sonucunda 120 hanemize dagitmis bulunuyoruz, herkesin bilmesini isteriz ki Bilecikspor’umuz var oldugu sürece bu sehrin en büyük sivil toplum örgütü olan Belekoma Tayfa olarak sosyal sorumluluk faaliyetlerimiz devam edecektir. Bu organizasyonda desteklerini esirgemeyen çorbada benimde tuzum olsun diyen degerli hemserilerimize ve üniversitemiz bünyesinde bulunan taraftar gruplarimiza desteklerinden ötürü tesekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İHA