Zaha Açiklamasi 'Sampiyon Olacagiz'

Galatasaray’in Fildisi Sahilli futbolcusu Wilfried Zaha, Antalya kampinda yaptigi açiklamada, "Takimimizin Türkiye’nin en iyi takimi oldugunu fikrindeyim. Sezon sonuna kadar oyunumuzu devam ettirirsek, sampiyon olacagimizi düsünüyorum" dedi.

Antalya’nin Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi’ndeki bir otelde kampta bulunan Galatasaray’da orta saha oyuncusu Zaha, basin mensuplarina açiklamada bulundu.

Zaha, sezon basindan bu yana 47 maç oynadiklarini, bu maçlarin 14-15’inde ilk 11’de forma giyme sansi buldugunu belirtti.

Sezon basinda hazirlik kampi geçirmedigini ve sakat oldugunu aktaran Zaha, "Uzunca bir süre oynayamadim. Buna ragmen 11’de belki 14-15 maçta çiktim. Sezon basinda hazirlik kampi geçirmedim, sakattim. Uzunca bir süre oynayamadim. Buna ragmen 15 maça baktigimda 9 gol attim. Sakatliktan iyi bir geris dönüsüm oldugunu düsünüyorum" diye konustu.



"Avrupa’nin en iyi kulüplerine karsi oynadik"

Sampiyonlar Ligi’nde forma giymenin kendisi için inanilmaz bir deneyim oldugunu ifade eden Zaha, "Takim olarak Avrupa’da en iyisini yaptigimizi düsünüyorum. Avrupa’nin en iyi kulüplerine karsi oynadik. Takim deneyimi de burada devreye girdi. Biz de elimizden gelenin en iyisini yaptigimiz düsünüyorum" ifadelerini kullandi.

"Sampiyon olacagimizi düsünüyorum"

Bu kampin oyunculari birbirine daha fazla yakinlastirdigini belirten Zaha, "Kamplar genel olarak uzak duran oyunculari birbirine yaklastirir. Takimimizin Türkiye’nin en iyi takimi oldugunu düsünüyorum. Sezon sonuna kadar oyunumuzu devam ettirirsek sampiyon olacagimizi düsünüyorum" sözlerini sarf etti.

"Her sey bir anda olmuyor bu bir süreç"

Daha önce yillarca Ingiltere’de oynadigini hatirlatan Zaha, herkesin sosyal medyada o dönemki performanslarini paylastigi kaydetti.

Galatasaray’da 4 aylik sakatliktan kurtularak sahaya döndügünü dile getiren Fildisi Sahilli oyuncu, "O performans 10 yillik bir çalisma ile olmustu. Her sey bir anda olmuyor. Ilk senemde Galatasaray’da yüzde 100’ümü vermem beklenemez. Bu bir süreç. Her sey 1 günde olmuyor. Bu zaman alan bir sey" degerlendirmesinde bulundu.

Zaha, Türkiye’nin çok güzel bir ülke oldugunu, esi ve oglunun inanilmaz vakit geçirdigini de sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA