Vali Çeber'den Gaziantep FK'ya Moral Ziyareti

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Futbol Kulübü’nü ziyaret ederek Baskan Memik Yilmaz, Teknik Direktör Selçuk Inan ve futbolcularla görüstü.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Futbol Kulübü’nü ziyaret etti. Vali Kemal Çeber, ziyaret sirasinda Gaziantep FK Baskani Memik Yilmaz, Teknik Direktör Selçuk Inan ve futbolcularla yakindan ilgilenerek görüsme gerçeklestirdi.

Futbolcularla bir araya geldigi sirada açiklamalarda bulunan Vali Çeber, “Bu benim takimi aslinda ikinci ziyaretim. Maçlara geliyorum ama fiziken ikinci ziyaretim. Buraya özel siparisle geldim. Tüm Gaziantep, tüm vatandaslar, tüm kurumlarin söyledigi sey takim bilsin ki tüm gücümüzle takimimizin arkasindayiz. Çok sevdigim Selçuk Inan kardesime hayirli olsun demek için buradayim. Kendisi tarafli tarafsiz herkesin çok sevdigi bir futbolcuydu ve spor adami. Gelisiyle sehir yeniden motive oldu. Tabii sehir olarak bir endisemiz yok. Su anda bulundugumuz yerin olmamiz gereken yer olmadigini biliyoruz. Çünkü her birinizi sehir taniyor. Yani mevkilerinizin en önemli oyunculari oldugunuzu biliyoruz. Isim isim her birinizin futbolcu kalitenizi biliyoruz. Bunun için tüm gücümüzle sizin yaninizdayiz. Bunu özellikle söylemek için antrenmaninizi böldük. Bu sene ile ilgili kaygimiz yok. Önümüzdeki sene ne kadar yukarida olabiliriz onu düsünüyoruz. Size güveniyoruz. Yaninizdayiz. Hepinize basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Konusmanin ardindan futbolcularla ve Teknik Direktör Selçuk Inan’la sohbet eden Vali Çeber, futbolcularin antrenmanini izleyerek basari dileklerinde bulundu.

Kaynak: İHA