Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel Açiklamasi 'Amed Maçina Çok Ciddi Hazirlanacagiz'

TFF 2. Lig Kirmizi Grup 32. hafta müsabakasinda Fethiyespor, konuk oldugu Belediye Derincespor’a 4-1 maglup oldu. Maçin ardindan açiklama yapan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, "Fethiyespor’a yakismayacak düzeyde basit goller yedik" diyerek Amedspor maçina ciddi bir sekilde hazirlandiklarini vurguladi.

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda karsilastigi Derincespor’a farkli bir skorla yenildi. Maçin ardindan çalismalara baslayan lacivert-beyazlilar, evinde oynayacaklari Amedspor maçina hazirlaniyor. Ligin ilk sirasinda liderligini sürdüren Amedspor’a karsi 3 puani hedeflediklerini söyleyen Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, deplasman maglubiyetini unutup, taraftarin destegiyle maça çikacaklarini ifade etti.

Derincespor maçinda kendilerine yakismayan goller yediklerini belirten Dinçel; "Kirilma ani dedigimiz anlari fazlasiyla yasadik" diye konustu.



"Fethiyespor’a yakismayacak düzeyde basit goller yedik"

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel deplasman maglubiyetini yorumlayarak yaptigi açiklamasinda "Öncelikle Derince müsabakasi öncesinde 8 haftadir her maç puanlar ile çikan ve yenilmezlik serisi olusturan bir Fethiyespor vardi. Derince maçina da puanlar veya puan almak için gittik. En kötü sartlarda puan ile dönmeyi düsünüyorduk. Fakat maçi bütün olarak yorumladigimizda çok kötü performans gösterdigimiz bir ilk yari, hiçbir sekilde Fethiyespor’a yakismayacak düzeyde basit golleri yedik. Devre arasi 3-1 geriye düserek girince, ikinci yari maçi çevirmek çok kolay olmadi. Belki birçok sebep vardir ama ben yedigimiz gollerin kesinlikle bize yakismadigini söylemek istiyorum. Rakip çok üstün oynamadi fakat biz o kirilma ani dedigimiz anlari fazlasiyla yasadik. Tabi ki bu maçtan sonra uzun bir ara vardi. Biz o arayi degerlendirip Amed maçina hazirlanmayi planliyorduk. Önümüzde ki hafta Çarsamba günü iç sahada oynayacagimiz Amed müsabakasina hazirlanacagiz. Bir önceki maç da alacagimiz dersleri alacagiz. Görmüs oldugumuz eksiklikleri tespit edip o eksiklikleri giderme yoluna gidecegiz. Amed maçina inanilmaz ciddi hazirlanmak zorundayiz. Gerçekten Fethiyespor için önemli bir maç. Ligin zirvesinde olan takimla oynayacagimiz maç da kendimizi test edecegiz. Fethiyespor kalan haftalarda da maksimum puani alip ligi en iyi seviye de bitirmeyi hedefliyor. Bunu gerçeklestirmek için elimizden geleni yapacagiz” ifadelerini kullandi.

"Sakat oyuncu yok"

Takimda sakat oyuncu olmadigini ifade eden Selahaddin Dinçel; “Sadece Ramazan 4 sari kart cezalisi. Amed maçinda Ramazan yok. Onun disinda saglik ekibinin bize verdigi bir rapor yok. Ali Ceylan’in Iskenderun maçinda yasamis oldugu bir diz problemi vardi. Geçtigimiz iki müsabakada Ceylani kullanmadik. Bu hafta itibari ile çalismalara baslayacak” diye konustu.



“Kalecimizden beklemedigimiz bir performansti”

Derince maçinda yasanan kaleci degisikligini anlatan Dinçel; “Bazen bekledigimiz performansi hangi mevkide olursa olsun oyuncu göstermediginde sizde hamle yapmak zorunda kaliyorsunuz. Bu da demek ki hamleyi gerektiren bir durummus ki kaleci degisikligi yapilmis. Yedigimiz gollerde biraz basit gollerdi. Hiç bizim kalecimizden beklemedigimiz bir performansti. O da daha iyi hazirlayacaktir. Bizim inandigimiz güvendigimiz bir oyuncuydu ama istedigimiz performansi o maçta göstermedi. Herhalde golleri de izlemissinizdir” seklinde konustu.



“Taraftarlarimizi maça bekliyoruz”

Taraftarin destegiyle Amed maçindan 3 puan almak istediklerini söyleyen Selahaddin Dinçel; “Amed maçina da biz gerçekten çok ciddi hazirlanacagiz. Önümüzdeki hafta içi Çarsamba olmasina ragmen taraftarlarimizi maça bekliyoruz. Yönetim kurulumuzun da ögrenci organizasyonu olacak. Ögrencilerin hafta içi olmasi sebebiyle tribünlerde olmasini isteyecekler ve bu konuda da çalisma yapacaklar. Her deplasmana Amed taraftarinin gittigini biliyorum. Bazen emniyet, valilik yasak koyabiliyor. Tamda seçim sonrasi oynanacak bir maç muhtemelen Amed taraftari da gelecektir” dedi.

Kaynak: İHA