Afyonkarahisar'da Gençler Ve Yildizlar Bisiklet Müsabakalari Tamamlandi

Afyonkarahisar Okul Sporlari Genç Erkek A, Genç Erkek B, Yildiz Kiz ve Yildiz Erkek bisiklet müsabakalari Kocatepe Spor Kompleksinde heyecan dolu müsabakalarin ardindan sona erdi.

Genç Erkek A kategorisinde Enes Kardas birinci, Genç Erkek B kategorisinde Fatih Ayvali birinci, Yildiz kizlarda Hiranur Mamak birinci, Yildiz Erkeklerde Eymen Dinler birinci oldu. Dereceye girenlere madalya ve kupalari; Afyonkarahisar Vali Yardimcisi Fatih Topuz, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu, Spor Hizmetleri Müdürü Yilmaz Ersen ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan tarafindan takdim edildi.

Müsabakalarin ardindan Il Müdürü Kasapoglu yaptigi açiklamada sunlari söyledi: "Bugün burada Okul Sporlari bisiklet müsabakalarinin finalini gerçeklestirdik. Heyecan dolu bir turnuva oldu. Tüm sporcularimizi tebrik ediyorum. Dereceye giren sporcularimizi da ayrica kutluyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yaninda olmaya devam edecegiz. Bu tür organizasyonlarla daha fazla gencimizi spora kazandirmayi hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA