Bozokspor Kafilesini Taraftarlar Sampiyon Gibi Karsiladi

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta sampiyonluk mücadelesi veren ve Elazig Aksaray Gençlikspor karsisinda alinan galibiyetin ardindan kente geç saatte dönen Yozgat Belediyesi Bozokspor’u, taraftarlar sampiyonluk tezahüratlari ile karsilayip takima destek verdi.

Hafta sonu oynanan Elazig Aksaray Gençlikspor karsilasmasini Umut Koray Öz ve Reha Kurt’un golleri ile 2-1 kazanarak altin degerinde 3 puani hanesine yazdiran ve liderligini sürdüren Yozgat Belediyesi Bozok Spor’u taraftarlar coskuyla karsiladi. Muslubelen Mevkii’nde mesalelerle ve tezahüratlarla karsilanan kirmizi siyahli ekip, araç konvoyu ile Cumhuriyet Meydani’na gelerek taraftarlar ile galibiyeti kutladi.

Yozgat Belediye Baskani ve Yozgat Belediyesi Bozok Spor Kulüp Baskani Celal Köse de, Elazig deplasmanindan galip dönen takim oyuncularini ve teknik heyeti tebrik ederek, kutlama programina katildi.

“3. Lig’e çikmak boynumuzun borcu”

Yozgat Bozokspor’u 3. Lig’e çikarmanin boyunlarinin borcu oldugunu söyleyen Baskan Köse, “Bu takimi zor sartlarda kurduk. Ne mücadeleler verdigimizi herkes biliyor. Geçen yil ve önceki yil verdigimiz mücadelemizi herkes biliyor. Yozgat Belediyesi Bozok Spor bu sehrin takimi. Bugün bu takima herkes sahip çikti. Taraftarimiz, STK’larimiz, sendikalarimiz, is insanlarimiz, sehrimiz sahip çiktigi için bugün 5 puan farkla lideriz, Yüce Mevlam nasip ederse de 2 hafta sonra da sampiyonlugumuzu hep birlikte bu meydanlarda kutlayacagiz. Bozokspor’umuzu siyasete alet ettirmeyecegiz. Her ne kadar masa basinda bizim hakkimizi yemeye çalissalar da hakkimizi söke söke alacagiz. Bu takim bu sehrin takimidir, bu halkin takimidir ve bu takimi 3. Lig’e çikarmak boynumuzun borcudur.” dedi.

“Kimse heveslenmesin sampiyonluk Yozgat’in hakki”

Kirmizi siyahli ekibin golcüsü Reha Kurt ise Yozgat halkinin destekleriyle sampiyon olacaklarini ifade ederek, “Öncelikle basta baskanimiz Celal Köse olmak üzere bizlere destek olan taraftarimiza, Yozgat halkina, herkese ayri ayri tesekkür etmek istiyorum. Bu sehrin hakkini masa basinda yemeye çalisanlara yedirmeyecegiz. Sampiyonluk bu sehrin hakki ve biz bunun için mücadele ediyoruz. Deplasmanlarda neler yasadigimizi bizler biliyoruz. Bu sampiyonluk kupasinin sahibi bu sehirdir, kimse bosa heveslenmesin. Biz sahada, taraftarimiz ve sehrimiz tribünlerde bu isi hep birlikte basaracagiz.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA