Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Amacimiz Birçok Spor Dalina Hizmet Verebilmek'

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Ispartaspor ve amatör kulüplerde forma giyen efsane isimlerle iftarda bulustu. Baskan Basdegirmen yemekte yeni dönemde spor alaninda yapacagi projelerden bahsetti.

Isparta 32 Spor Kulübü tarafindan Ispartaspor ve amatör kulüplerde forma giyen efsane isimlerin birlik ve beraberligini saglamak adina iftar yemegi düzenlendi.

Iftara Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Isparta 32 Spor Kulüp Baskani Gültekin Özdemir, Yöneticiler Süleyman Dagli, Ender Kiziltan, ASKF Baskani Nurettin Akgül, Tarik Söyleyici, Hikmet Isik, Salim Çelebi, Öncel Bilik, Yildirim Çelikörs, Kamil Bayram, Yilmaz Öztek, Mustafa Özsavlu, Ali Özdogan, Evren Avsar, Kemal Ünal gibi isimler katildi.

Iftarda Avcilik Kulübü üyeleri de yer aldi.

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, yeni dönemde yapacaklari Sporcu Köyü projesinden bahsetti. Isikkent Mahallesi’nde 343 bin metrekare orman vasfini yitirmis bir alanin tahsisini aldiklarini kaydeden Baskan Basdegirmen, “Amacimiz burada birçok spor dalina hizmet verebilmek. Projede Enduro Pisti, Off-Road Pisti, Trapskeet Atis Alani, Kapali Spor Salonu, Atletizm Pisti, Spor Kompleksi, Çok Amaçli Saha ve Olimpik Havuz bulunacak. 200 araçlikta karavan alani da ayirdik. Sayin Cumhurbaskanimiz geldiginde kendisine de ilettik, ‘Spor Bakanimizla bu isi yapalim’ dedi.

Bu çalismalari yapacagiz” ifadelerinde bulundu.

Eski Futbolcular adina Hilmi Gürocak, Yilmaz Öztek ve Ali Özdogan tarafindan spora ve sporcuya katkilarindan dolayi Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e tesekkür plaketi verildi.

Kaynak: İHA