Merkezefendi'ye Basketbol Antrenman Sahalari Yapilacak

Merkezefendi Belediye Baskani ve Baskan Adayi Seniz Dogan, ilçedeki basketbol alt yapisini kuvvetlendirmek için belirlenen noktalarda basketbol antrenman sahalari yapacaklarini söyledi.

Spor ve saglikli yasam adina birçok projeyi ve etkinligi Merkezefendi’de gerçeklestiren Seniz Dogan, ilçeyi sporun merkezi yapmayi hedeflediklerini belirtti.

Basketboldan futbola, satrançtan pilatese, zumbadan voleybola kadar birçok branstaki kurslari ve yarismalari ilçede hayata geçiren Merkezefendi Belediyesi, ilçede yeni basketbol antrenman sahalari yapacak.

Denizli’yi, Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket Takimi’na alt yapi olusturmak için çalismalar gerçeklestirdiklerini ifade eden Seniz Dogan, önümüzdeki 5 yil içerisinde hem basketbol takiminin hem de yetenekli çocuklarin bambaska yerlerde olacagini ve bu konuda sorumluluk sahibi olduklarini dile getirdi.

“Fiba standartlarina uygun sahalar yapacagiz”

Görev yaptiklari süre boyunca sporun herkes için erisilebilir olmasi adina çaba harcadiklarini söyleyen Dogan, “Biz basketbol ilçesiyiz. Merkezefendi’de yasayan her gencin istedigi saatte disari çikip kendi mahallesinde basketbol oynamasini istiyoruz. Denizli’nin basketbol altyapisini güçlendirmek, herkesin basketbol becerilerini gelistirmek için FIBA Standartlarina uygun en az 1000 kisi kapasiteli kapali antrenman sahalarini belirlenen noktalarda hizlica açmaya basliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA