Denizli Atletizm Kros Bölge Sampiyonasi'na Ev Sahipligi Yapti

Anadolu Yildizlar Ligi Atletizm Kros Bölge Sampiyonasi 10 ilden 160 sporcuyu Denizli’de bulusturdu. 23 Mart 2024 Cumartesi günü PAÜ Kros Parkurunda yapilan yarislarda sporcular Türkiye Finallerine gidebilmek için kostu.



Gençlik ve Spor Bakanligi’nin ülke genelinde uyguladigi Anadolu Yildizlar Ligi (ANALIG) projesinde yarismalar devam ederken, Türk Atletizminin yildiz adaylarini Denizli’de bulusturan Atletizm Kros yarismalari 23 Mart Cumartesi günü Denizli’nin ev sahipliginde yapildi. Yarismada Manisa birinci, Denizli ikinci, Mugla üçüncü, Izmir ise dördüncü sirada yer aldi.

10 ilden 160 sporcu katildi

Denizli Gençlik Spor Il Müdürlügü organizasyonunda gerçeklesen Anadolu Yildizlar Ligi Atletizm Kros Bölge Yarismalari PAÜ Kros Parkurunda kosuldu. Yarismalara 2010-2011-2012 dogumlu 10 ayri ilden 160 sporcu katildi.

Ilman dereceye giren atletleri ödüllendirdi

Kros heyecani kizlar 2000m, erkekler 2500m ve 4x1000m Mix Bayrak kategorilerinde kosuldu. Yarismalarin tamamlanmasinin ardindan ödül törenine geçildi. Kros parkuruna gelerek sporcularin heyecanina ortak olan Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman, Denizli’de bir organizasyona daha basariyla ev sahipligi yaptiklarini kaydederek dereceye giren sporculari

Kaynak: İHA