Sivasspor Taraftarlarindan Maç Saatine Tepki

Sivassporlu taraftarlar, Fatih Karagümrük maçinin saatinin iftar saatiyle çakismasi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) tepki göstererek maçin saat 20.30’da oynanmasini istedi.

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasinda Sivasspor, 3 Nisan Çarsamba günü saat 17.00’de Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda Fatih Karagümrük ile karsilasacak.

Mücadelenin bitis saati ile iftar saatinin çakismasi nedeniyle Sivassporlu taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu’na tepki gösterdi.

"Maç iftardan sonra oynansin"

Sivassporlu taraftarlar, sosyal medya üzerinden TFF’ye tepki göstererek maçin saat 20.30’da baslamasini istedi. Taraftar gruplari ortak bir açiklama yayinlayarak, "Sivasspor’umuzun 3 Nisan 2024 tarihinde Fatih Karagümrük ile oynayacagi 31. hafta müsabakasinin saat 17.00’de oynanacagi açiklandi. Açiklanan fikstürde sadece Istanbulspor ve Sivasspor’umuzun ev sahipligi yaptigi maçlarin iftardan önce saat 17.00’de, diger tüm maçlarin ise iftardan sonra saat 20.30’da oynanacagi göze çarpmaktadir. 3 Nisan 2024 tarihinde Istanbul iftar saatinin 19.38’de, Sivas’ta ise 19.05’de oldugunu düsünürsek maç bitis saati iftar vaktine denk gelen tek takimin Sivasspor oldugunu görmekteyiz. Maça gelmek isteyen taraftarlarimizin gönül rahatligi ile maça gelebilmesi ve iftar saatinde Sivasspor taraftarinin magdur olmamasi için yapilan bu çifte standart ve hatadan bir an önce dönülmesi istiyoruz. Sivasspor maç saatinin de diger takimlarda oldugu gibi iftardan sonra olmasi tek istegimizdir. Kulübümüz ve TFF yetkililerinden gereken adimlarin atilmasini bekliyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA