Ertemur; 'Milli Sporcular Pamukkale'de Yetisecek'

DENIZLI – CHP Pamukkale Belediye Baskan Adayi Ali Riza Ertemur, seçimin ardindan spor alaninda yapacaklari yatirimlara vurgu yapti.



CHP Pamukkale Belediye Baskan Adayi Ali Riza Ertemur, seçimin ardindan spor yatirimlarini belediyenin merkezine alacak. Gençlerin spor yapabilecegi tesislerin kötü aliskanliklardan uzak kalmasi adina önemli bir yatirim olacagini vurguladi. Aday Ertemur, spor tesislerini Pamukkale’ye kazandiracaklarini belirterek, “Milli sporcularimiz Pamukkale’de yetisecek. Ilçemizin dört bir kösesine kazandiracagimiz spor tesislerimizle evlatlarimizi spora yönlendirecegiz. Böylelikle evlatlarimizi kötü aliskanliklardan uzak tutacagiz. Pamukkale sporcu kenti olacak” dedi.



“Spor sehri pamukkale’yi hep birlikte olusturacagiz”

Ertemur, gençlerin enerjilerini atmalari adindan spor tesislerinin Pamukkale’ye kazandirilmasinin önemli oldugunu vurgulayarak, “Pamukkale’mizde maalesef uyusturucu, sigara ve alkol kullanim yasinin çok asagiya düstügünü görüyoruz. Bunun en büyük sebeplerinden biri evlatlarimizin enerjilerini atabilecegi aktiviteler, spor tesislerinin azligidir. Bizim bu durumu degistirmemiz gerekiyor. Bunun için spor tesisi yatirimlari, sporculari destekleyecek programlarimizi hazirladik. Seçimin ardindan spor sehri Pamukkale’yi hep birlikte olusturacagiz” seklinde konustu.



“Kazandiracagi spor yatirimlarini anlatti”

Yapilacak yatirimlar hakkinda bilgiler veren Ertemur, “Öncelikle en popüler sporlardan olan futbol ve basketbol için FIFA ve FIBA standartlarinda sahalari ilçemize kazandiracagiz. Ardindan spor kompleksi projemizi devreye alacagiz. Spor kompleksimizin içinde futbol, basketbol-voleybol, tenis Sahalari, yürüyüs Yollari, e-spor merkezi bulunacak. Amatör spor kulüplerimize ve sporcularimiza ise her sene düzenli olarak malzeme destegi saglayacagiz. Pamukkale’mizde hiçbir sporcumuz imkansizliklar içinde spor yapmaya çalismayacak. Ata sporumuzu unutmadik. Denizli’miz nice basarili güresçiler yetistirmis bir sehirdir. Biz bu gelenegimizi Pamukkale’mizde devam ettirecegiz. Pamukkale Yagli Güresleri organizasyonumuzla yeni güresçiler yetistirmek istiyoruz. Milli sporcularimiz Pamukkale’de yetisecek. Ilçemizin dört bir kösesine kazandiracagimiz spor tesislerimizle evlatlarimizi spora yönlendirecegiz. Böylelikle evlatlarimizi kötü aliskanliklardan uzak tutacagiz. Pamukkale sporcu kenti olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA