Ege Rallisi'nin Ikinci Gününde Ünlü Pilot Kaza Yapti

Mugla’nin Marmaris ilçesinde dün baslayan Ege Rallisi’nde, 12 yil aradan sonra pistlere dönen ünlü pilot Volkan Isik, viraji alamayarak kaza yapti. Kaza ani ise cep telefonu kameralarinca saniye saniye kaydedildi.

Türkiye Otomobil Sporlari Federasyonu (TOSFED) ve Ege Otomobil Spor Kulübü (EOSK) tarafindan gerçeklestirilen Ege Rallisi, Mugla’nin Marmaris ilçesinde dünkü seremoni starti ile basladi.

64 ralli araci ve 20 klasik otomobilin katildigi rallinin, ikinci gününde ise bayir etabi gerçeklestirildi.

Çekismeli geçen yarislarda piste çikan ve 12 yil aradan sonra tekrar pistlere dönen ünlü pilot Volkan Isik, viraji alamayarak kaza yapti. Ünlü pilot, araciyla birlikte savrularak takla atti. Kazada pilot Isik’in saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken, yarisa devam edip edemeyecegi ise aracinin teknik kontrollerinin yapilmasinin ardindan netlik kazanacagi ögrenildi. Kaza ani ise ralliyi görüntüleyen sporseverlerin cep telefonu kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Isik’in ilk virajin ardindan girdigi ikinci viraji alamadigi ve takla attigi görüntüler yer aldi.

"Arabaya alisik degilim"

12 yil aradan sonra yeniden pistlere dönen ve birçok kez sampiyonluklar yasamis olan ünlü pilot Isik, bir gün önce gerçeklestirilen seremoni startinda yaptigi açiklamalarinda 12 yil aradan sonra pistlere döndügünü ancak araci ilk defa kullandigi için henüz alisamadigini belirtmisti. Yarin sona erecek olan Marmaris Ege Rallisi, diger pilotlarin yarisiyla devam ediyor.

Kaynak: İHA