Besiktas, Hazirlik Maçinda Buducnost'u 5-1 Maglup Etti

Milli arada hazirliklarini sürdüren Besiktas, Karadag ekibi Buducnost ile hazirlik maçinda karsi karsiya gelirken, sahadan 5-1’lik sonuçla galip ayrildi.

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasinda 4 Nisan Persembe günü deplasmanda Basaksehir ile karsilasacak olan Besiktas, bu maçin hazirliklarini yaptigi antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Fernando Santos yönetiminde çalisma yapan siyah-beyazlilar, daha sonra BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Karadag ekibi Buducnost ile hazirlik maçi yapti.

Siyah-beyazlilarda Al-Musrati, Salih Uçan, Tayfur Bingöl bireysel çalismalarini sürdürdü. Milli takimlarda yer alan oyuncularin yani sira, Omar Colley bugün dinlendirildi. Sakatligini atlatan Daniel Amartey, 25 Mart Pazartesi günü takimla birlikte çalismalara baslayacak. Masuaku ise yakinini kaybettigi için özel izinli oldugu ögrenildi.

U-21 Milli Takimi kadrosunda bulunan Semih Kiliçsoy ile Futbol Takimlari Genel Koordinatörü Samet Aybaba müsabakayi tribünden takip edenler arasinda yer aldi.

Teknik Direktör Fernando Santos, mücadeleye Ersin Destanoglu, Svensson, Tayyip Sanuç, Emrehan Uzunhan, Emrecan Terzi, Demir Ege Tiknaz, Gedson Fernandes, Muleka, Ghezzal, Cenk Tosun, Aboubakar 11’i ile çikti.

Besiktas’ta 16. dakikada Emrecan Terzi oyuna devam edemezken, yerine Umut Meras dahil oldu. Ev sahibi oyun üstünlügünü aldigi ilk yariyi Gedson Fernandes, Umut Meras ve Ghezzal’in golleriyle 3-0 önde tamamladi. Santos; ikinci yariya Onur Bulut, Rebic, Necip Uysal degisiklikleri ile baslarken ilerleyen dakikalarda Joe Worrall ve Utku Yuvakuran’a da görev verdi. Besiktas, Aboubakar ve Worrall ile birer gol daha bulurken, konuk ekipte Ivanovic takimi adina tek golü kaydeden isim oldu.

Karsilasmada baska gol olmazken, siyah-beyazlilar maçi 5-1’lik farkli skorla galip tamamladi.

Kaynak: İHA