Mudanya E-Spor Sampiyonluklara Doymuyor

Bursa’nin ilk resmi E-Spor kulübü olarak Mudanya’da kurulan Mudanya E-Spor takimi, kazandigi birinciliklerle Istanbul’da düzenlenen büyük e-spor turnuvasinda birinci oldu.

Bursa birinciligi, Marmara ve Ege bölgeleri ikinciligi basarilari olan Mudanya E-Spor, basarilarinin arasina Istanbul birinciligini de ekledi. Ödül törenine Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin’in katilimiyla düzenlenen turnuvada birincilik kupasini ve ödülünü Bakan Bak’tan alan Mudanya E-Spor Kulübü, Bursa’ya büyük bir e-spor merkezi sözü aldi. Bunun karsiliginda Osman Askin Bak, Bursa’da e-sporu beraberce yayginlastirmak ve daha ileri seviyelere tasimak için Mudanya E-Spor’a görev verdi ve Mudanya E-Spor yetkililerinden söz aldi.

Mudanya E-Spor Baskani ve Kurucusu Y. Kubilay Tinmaz, konuyla ilgili yaptigi açiklamasinda, "Gelecegimizin spor dali E-Spor’un Bursa’da öncüsü olduk, ilkleri basariyoruz. Bu alani Bursa’da daha da yayginlastirip profesyonellestirecegiz. Devletimiz, belediyelerimizin destekleriyle en mükemmel tesisleri ve en kaliteli oyunculari Bursa’mizdan çikaracagiz" diyerek duygularini dile getirdi.

Kaynak: İHA