Baskan Uçum'un Ardahan Spor Açiklamasi

Kars 36 Spor Kulüp Baskani Ali Uçum, hafta sonu oynanacak olan Serhat Ardahan Spor karsilasmasi öncesinde birlik beraberlik mesaji verdi.

Baskan Uçum, bir elmanin iki yarisi olan Kars 36 Spor ile Serhat Ardahan Spor karsilasmasina tüm sporseverleri davet etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 10’uncu Grup 21’inci haftasinda oynanacak Kars 36 Spor Serhat Ardahan Spor karsilasmasi öncesinde açiklamada bulunan Baskan Ali Uçum, “Pazar günü oynanacak Kars 36 Spor, Serhat Ardahan Spor maçinin sonucu ne olursa olsun kardeslik kazanacak, dostluk kazanacaktir. Bir elmanin iki yarisi olan bu iki sehir, her alan da birlikte hareket etmeleri hasebiyle futbolda da kardeslik birlik beraberlik ilkesi içerisin de hareket edecektir” dedi.

Serhat Ardahan Spor’u Kars’ta kendi evlerindeymis gibi agirlayacaklarini ifade eden Baskan Uçum, “Biz Kars 36 Spor olarak Serhat Ardahan Spor’u deplasmanda degil, kendi evlerinde agirlayacagiz. Centilmence dostça kendilerini karsilayip agirlayip ugurlayacagiz. Tüm Kars ve Ardahanli hemsehrilerimizi de maçin atmosferini daha da güzellestirmeleri için tribünlere bekliyoruz” diye konustu.

Öte yandan Kars 36 Spor Serhat Ardahan Spor karsilasmasini yönetecek hakemlerde belli oldu. Karsilasmayi Van bölgesi hakemlerinden Furkan Hakki Kütükoglu yönetecek. Kütükoglu’nun yardimciliklarini Serkan Kaya ve Ali Mert Beyde yapacak.

24 Mart 2024 Pazar günü Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda oynanacak olan Kars 36 Spor Serhat Ardahan Spor karsilasmasi saat 14.00’te baslayacak.

Kaynak: İHA