Arkas Spor, Normal Sezonun Son Maçina Çikiyor

Efeler Ligi ekiplerinden Arkas Spor, 26. hafta mücadelesinde yarin Alanya Belediyespor ile karsi karsiya gelecek. Izmir Atatürk Voleybol Spor Kompleksi’nde oynanacak müsabaka saat 14.00’te baslayacak.

Arkas Spor, Efeler Ligi’nin 26. haftasinda yarin Alanya Belediyespor ile karsi karsiya gelecek. Izmir Atatürk Voleybol Spor Kompleksi’nde oynanacak müsabaka saat 14.00’te baslayacak. Karsilasma öncesinde Arkas Spor, 15 galibiyet, 10 maglubiyetle ligde 5. basamakta yer alirken, Alanya Belediyespor da Izmir ekibiyle ayni galibiyet ve maglubiyet sayilarina sahip olarak ligde 6. sirada bulunuyor. Iki ekip de normal sezonun son maçinda daha iyi bir play-off eslesmesi gerçeklestirmek için bu zorlu müsabakadan galibiyetle ayrilmak istiyor.

Karsilasmaya dair açiklamalarda bulunan Arkas Spor Basin Sözcüsü Ugur Özden, normal sezonu galibiyetle tamamlamayi planladiklarini ifade ederek, "Tüm seyircimizi salona davet ediyoruz. Rakibimizi maglup ederek taraftarlarimiza galibiyet hediye etmeyi ve normal sezonu bu sekilde bitirmeyi istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA