Kastamonuspor'un Minik Taraftarlarindan Futbolculara Moral Ziyareti

Kastamonuspor’un Iskenderun karsilasmasi öncesinde ilkokul ögrencileri, futbolculari ziyaret ederek moral desteginde bulundu.

TFF 2. Lig Kirmizi Gurup’ta mücadele eden ve sampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor’u, hafta sonu deplasmanda karsilasacagi Iskenderun maçi öncesinde minik taraftarlari ziyaret etti. Kuzeykent Ilkokulu’nda egitim gören 100 ögrenci, velileri ve ögretmenleri ile Kastamonuspor’un antrenman yaptigi Ismail Dikmenli Tesislerini ziyaret etti. Tesis girisinde ellerinde “yasimiz küçük, duamiz büyük”, “sampiyon Kastamonuspor”, “sevdamiz Kastamonuspor”, yazili pankartlar bulunan minik taraftarlar, tezahüratlarla futbolculara moral verdi. Kastamonuspor Ögrenciler, tesisleri gezdikten sonra futbolcularla tanisti. Futbolcularla bir süre sohbet eden minik taraftarlar, yanlarinda getirdikleri formalari imzalatti.

Ziyaretin sonunda Kuzeykent Ilkokulu Sinif Ögretmeni Burhan Demirci ile ögrenciler, yaptiklari temsili kupayi GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Firat Gül’e hediye etti.

“Iskenderun maçi öncesinde takimimiza moral vermek için ziyarete geldik”

Iskenderun karsilasmasi öncesinde futbolculara ve teknik heyete moral vermek için ziyaret gerçeklestirdiklerini söyleyen Kuzeykent Ilkokulu Sinif Ögretmeni Burhan Demirci, “Kuzeykent Ilkokulu olarak Kastamonuspor’u desteklemek için ziyarete geldik. Sporcularimiza, hocamiza, Cengiz baskanimiza bu yolda basarilar diliyoruz. Bizler de onlarin yalniz olmadigini göstermek için tesise geldik. Insallah tüm Kastamonu halki da bu duyarliligi gösterir ve sonuna kadar takimimizin yaninda olur” dedi.

Ögrencilerden Batuhan Duru ise, "Cengiz baskanimiza ve teknik direktörümüz Firat Gül hocaya tesekkür ediyoruz. Basarilar Kastamonuspor” seklinde konustu.



“Kazanarak çocuklarimizin yüzlerini güldürmeye devam edecegiz”

Bundan sonraki maçlari da kazanarak minik taraftarlarin yüzlerini güldürmeye devam edeceklerini belirten GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Firat Gül de, “Ilk geldigim günden beri sehirde bir cosku oldugunun farkindayim. Bu coskunun küçük yas kategorilerine kadar inen bir cosku oldugunu bilmiyordum. Gerçekten çocuklarimiz bizleri çok sasirttilar. Pankartlar hazirlamislar, marslar söylediler. Gerçekten güzel bir moral oldu bizlerin adina. Insallah bu da takimimiza yansimistir diye düsünüyorum. Çünkü futbolcu abileri de geldi, onlarla tanistilar, fotograf çekindiler, onlardan imza aldilar. Su anda Kastamonu’da çok güzel bir birliktelik var. Hakikaten 7’den 70’e güzel bir birliktelik var. Insallah bizlerde bu enerjiyi sahaya yansitip skor olarak sonuca yansitmaya devam ederiz. Hocamiza çok tesekkür ediyoruz, bizler için anlamli bir ziyaret oldu. Bizler de bundan sonrada çocuklarimizin yüzlerini güldürmeye devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA