Düzce'de Yetenekli Ve Gelisim Vaat Eden Sporcu Adaylarina Basketbol Egitimi

14 yas araligindaki kizlarda tarama yaparak yetenekli ve gelisim vaat eden sporcu adaylarina ücretsiz basketbol egitimi verecek.

Danilo’s Pizza kadin basketboluna hizmetlerini gelistirmek adina Düzce Basket Gençlik Spor Kulübü ile alt yapi faaliyetleri için is birligi gerçeklestirdi. Bu birliktelik ile Düzce’de 6-14 yas araligindaki kizlarda tarama yapilacak. Yetenekli ve gelisim vaat eden sporcu adaylarina ücretsiz basketbol egitimi verilecektir.

Düzce Belediyesi Spor Müdürü Yasin Tüfekçi, Düzce Amatör Spor Kulüpleri Baskani Murat Postoglu, Basketbol il temsilcisi Serkan Öz, Danilo’s Pizza Düzce Basketin altyapi çalismalarini yakindan takip ettiler. Kiz çocuklari için yapilan proje hakkinda bilgi alan yetkililer, çocuklarla sohbet edip basketbol oynadiktan sonra hatira fotografi çektirdiler.

Düzce’de olusturulacak alt yapidan yetisen kiz çocuklar Türkiye Kadinlar Basketbol Ligi’nde Danilo’s Pizza Bursa Antspor olarak mücadele eden A takimda ve Milli takima sporcu yetistirmeyi hedefliyor.

Kaynak: İHA