Trabzonspor-Fenerbahçe Maçinda Sahaya Girerek Olaylara Karisan 7 Kisi Adliyeye Getirildi

Süper Lig’in 30. haftasinda 17 Mart Pazar günü aksami Trabzonspor’un kendi saha ve seyirci önünde Fenerbahçe’ye 3-2 maglup olmasinin ardindan tribünden atlayip sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara saldiran 12 kisi taraftardan 7’si gözalti islemlerinin sonrasinda bugün sabah saatlerinde adliyeye çikartildi.

17 Mart günü Papara Park Stadyumu’nda Trabzonspor ile Fenerbahçe arasinda oynanan karsilasma istenmeyen olaylara sahne oldu. 3-2 Sari-lacivertli Istanbul ekibinin üstünlügü ile biten maç sonrasi futbolcularin orta sahadaki galibiyet sevinci sirasinda çok sayida Bordo-mavili taraftar sahaya girdi. Çikan olaylarda Fenerbahçeli futbolculara saldiran ve kamera kayitlarindan tespit edilen 12 taraftar karsilasma sonrasinda gözaltina alindi. Gözaltina alinan taraftarlar arasinda sahaya ilk atlayan maskeli görüntüsü ile dikkat çeken H.Ç. (20), Fenerbahçe kalecisi Dominic Livakovic’e saldiran O.B., korner diregiyle sari lacivertli oyuncu Mert Müldür’e saldiran E.T. ile sosyal medyada videolu paylasim yaparak bordo mavili taraftarlari havalimanina çagiran T.C.S., K.M. , O.O., E.T., ve A.A. isimli süpheliler yer aldi. Gözaltina alinan 12 taraftarin 2 gün süren sorgularinin ardindan bugün 7’si sabah saatlerinde Trabzon Adliyesi’ne getirildi.

Öte yandan yerinden söküp eline aldigi korner diregiyle Fenerbahçeli futbolculara saldiran E.T.’nin baskasina ait Passolig ile maça girdigi, tribünden atlayan ilk taraftar olan maskeli H.Ç.’nin ise Almanya’dan karsilasmayi izlemek için Trabzon’a geldigi ögrenildi.

Kaynak: İHA