Sampiyon Voleybolcular Sevinçlerini Baskan Kaplan'la Paylasti

Koçarli Belediyespor Küçük Kizlar Voleybol takimi kazandiklari Aydin il birinciligi sevincini Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan ile paylasti.



Belediye hizmet binasinda kazandiklari il sampiyonlugu kupasi ile birlikte kendisini ziyaret eden Voleybol takimi sporculari ve teknik heyeti tek tek tebrik eden Baskan Kaplan, Türkiye Sampiyonasinda basarilar diledi. Tüm rakiplerini geride birakmayi basararak Türkiye finallerine adini yazdiran 32 takimdan biri olan Koçarli Küçük Kizlar Voleybol Takimina basarilarindan dolayi tesekkür eden Baskan Kaplan, voleybolcu kizlarin basarisinin kendisini gururlandirdigini ifade ederek, “Il sampiyonu olarak Aydin ilimizi ve Koçarlimizi Türkiye finallerinde temsil edecek olan Koçarli Belediyespor Küçük Kizlar Voleybol takimimizi yürekten tebrik ediyorum. Bu basarinin ileride alinacak daha büyük basarilarin kapilarini açmak için anahtar görevi görecegine süphem yok. Tüm imkanlar ile gerek belediye gerekse sahsim olarak daima sporcularimizin yanindayiz. Türkiye derecesi için mücadele edecek olan kizlarimizin yine güzel sonuçlar ile döneceklerinden hiç kuskumuz yok . Sporcularimizin basarilarinin devamini diliyorum” diye konustu.



Voleybol takimi sporculari ve Antrenörleri Ismail Birgi ise Baskan Kaplan’a Koçarli’nin adini duyurmak ve yeni basarilar elde etme sözü verirken Antrenör Birgi, “Mutluyuz ve gururluyuz. Sampiyonlugun en kilit anahtari hazirlik dönemin de oynadigimiz Karsiyaka, Göztepe gibi takimlarin yaninda 2. Lig takimlari ve yasça büyük takimlarla yapilan önemli hazirlik maçlari oldugunu belirtmek isterim. Sporcularimin oldukça üst düzey disiplin özveri ve sorumluluk bilinci içerisindeler. Ayrica bizleri destekleyen Belediye Baskanimiz sayin Nedim Kaplan’a ve sporcularimizin ailelerine sonsuz tesekkür ederim. 3 yil önce basladigimiz serüvende hedefimiz sampiyonluk olarak belirlemistik. Artik hedefimiz profesyonel liglerde mücadele etmek ve Türkiye derecelerine ulasip Koçarliyi Voleybol da Türkiye markasi yapmak” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA