Kastamonuspor Teknik Direktörü Firat Gül Açiklamasi 'Takimimizin Bütünlügü Bizlerin En Büyük Silahi'

TFF 2. Lig’de son 5 lig maçini kazanarak sampiyonluk yarisini sürdüren GMG Kastamonuspor, Iskenderunspor maçi hazirliklarini sürdürdü. Teknik Direktör Firat Gül, "Takimimizin bütünlügü bizlerin en büyük silahi. Bundan sonraki maçlara da bu ruh haliyle çikip her maçtan istedigimiz sonucu almaya çalisacagiz” dedi.

TFF 2. Lig Kirmizi Grupta sampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, yeni hocasi Firat Gül’ün göreve gelmesiyle birlikte çiktigi son 5 karsilasmadan da galibiyetle ayrildi. Yakaladigi galibiyet serisiyle Igdir Futbol Kulübünü geride birakarak Amedspor ile sampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, hafta sonu deplasmanda oynayacagi Iskenderunspor karsilasmasinin da hazirliklarini sürdürüyor. 24 Mart Pazar günü deplasmanda oynanacak Ismail Dikmenli Tesislerinde antrenmanlarini devam ettiren Kastamonuspor, Iskenderun maçindan da galibiyetle ayrilarak rakiplerinin puan kaybetmesini beklemeyi hedefliyor.

"Tüm takim tek yürek olmus durumda"

Bundan sonraki maçlarin hepsinden galibiyetle ayrilmak için çabaladiklarini belirten Gül, "Geçtigimiz haftalarda çok kisa araliklarla maçlar oynadik. Bu biraz yipratici oldu. Simdi biraz daha toparlanma vaktimiz oldu. Oyunu savunma tarafindan belli bir mesafeyi kat ettik. Oyunun hücum tarafinda da mesafe kat ediyoruz. Girdigimiz pozisyonlar önemli ve degerli ama bunlari olumlu sonuçlandirmamiz gerekiyor. Çünkü bazen tek farkli galibiyetler tedirginlik olusturabiliyor. Bunun farkindayim ama hedefe giden yolda önce hedefimiz üç puan oldugu için o dogrultuda oynuyoruz ve bu seklide de oynamaya devam edecegiz. Oyun içinde, buradaki bütün oyuncularimiz bizler için kiymetli. Her mevkide kimi kullanirsak kullanalim bütün oyuncular katki vermeye çalisiyor. Bu anlamda bütün oyuncularimi da tebrik ediyorum. Kulübede olan, kadroya alamadigimiz oyuncularimizin hepsi ayni hedef dogrultusunda tek yürek olmus durumda. Biz bundan sonra kimi oynatirsak oynatalim herkesin yüzde 100’ü ile takimina destek vereceginin farkindayiz. Su anda takimimizin bütünlügü bizlerin en büyük silahi. Bundan sonraki maçlara da bu ruh haliyle çikip her maçtan istedigimiz sonucu almaya çalisacagiz” dedi.



“Hedefimiz dogrultusunda istedigimiz sonucu almak için çalismalarimizi sürdürüyoruz”

Hafta sonu karsilasacaklari Iskenderunspor’un kaliteli bir takim oldugunu söyleyen Gül, “Her mevkide kaliteli oyunculari var. Daha önce Kastamonu’da oynamis oyunculari da bulunuyor. Kolay bir maç olmayacak. Ligde kolay bir rakip yok, kolay bir maç yok. Mücadele etmeden, efor sarf etmeden, planlara uymadan maç kazanma sansimiz yok. Biz hedefimiz dogrultusunda istedigimiz sonucu almak için çalismalarimizi sürdürüyoruz” diye konustu.



“Ben ne diyorsam onu yapan oyuncu sahanin içinde kalmaya devam edecek”

Samed Ali Kaya’nin performansi ile ilgili degerlendirmede bulunan Firat Gül, “Samed Ali Kaya, maçta çok iyi performans sergiledi. Özellikle ön alan baskilarini çok iyi yapti. Topun orada kalmasini sagladi. Ben ne diyorsam onu yapmaya çalisti. Zaten ben ne diyorsam onu yapan oyuncu da sahanin içinde kalmaya devam edecek” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA