Futbol Kulüpleri, TFF'nin Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi

Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. ve TFF 3. Lig kulüp baskan ve yöneticileri, Mehmet Büyükeksi baskanligindaki Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun bu aksamki iftar yemeginde bir araya geldi.

Baskan Mehmet Büyükeksi, TFF’nin ev sahipliginde TFF’nin tüm yönetim kurulu üyelerinin katilimiyla gerçeklestirilen iftar yemeginde, rahmet ve bereket ayi olan Ramazan’in toplumsal dayanisma, birlik ve beraberlik ayi oldugunu da vurguladi.

Mehmet Büyükeksi: "Hepinize katiliminizdan dolayi tesekkür ediyorum"

Davete katilimlarindan dolayi tüm profesyonel kulüplere tesekkür eden Baskan Büyükeksi, "Ramazan ayinin basinda kulüplerimizin degerli temsilcileriyle iftar yemeginde bir araya gelmek istedik. Yarin Milli Takimimiz ile Macaristan’a hareket ediyoruz. Cuma günü Macaristan Milli Takimi ile maç yapacagiz. Daha sonra Viyana’ya geçecegiz, Avusturya Milli Takimi ile de Sali günü oynayacagiz. Milli maçlarimiz öncesinde hepinize iftarimiza katildiginiz için tesekkür ediyoruz" diye konustu.



"Türkiye’nin dostluk, sevgi ve kardeslige çok ihtiyaci var"

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasinda 17 Mart’ta oynanan maçta yasanan üzücü olaylara da deginen TFF Baskani Mehmet Büyükeksi, "Bu mübarek günlerde, özellikle hafta sonu oynanan maçta maalesef istemedigimiz olaylarla karsilastik. Iki kulübümüze de geçmis olsun diyoruz. Türkiye’nin bu mübarek Ramazan ayinda dostluk, sevgi ve kardeslige çok ihtiyaci var. Hepimizin bu konuda tüm profesyonel, amatör liglerde daha dikkatli olmasi gerekiyor. Taraftarlar iki dudagimizdan çikacak sözlere çok itibar ediyor, onlari yönlendiriyoruz. Bu yüzden söylemlerimizde daha dikkatli davranmamiz gerekiyor. Neticede futbol bir temasa oyunu, dostluk, kardeslige çagri yapan oyun. Keyif alinmasi gereken bir oyun. Bizim de sizden ricamiz gençlerimizi, özellikle bu konuda, mutlaka holiganliga karsi, siddete karsi, teröre karsi uyanik olmaya davet etmemiz lazim. Ben ve Yönetim Kurulumuz bu gece sizlerle beraber olmaktan dolayi memnuniyet duyuyoruz. Geldiginiz için hepinize tesekkür ediyoruz, sag olun var olun. Allah kabul etsin" diye konustu.

Kaynak: İHA