Yüksekova'da Bilardo Turnuvasi Düzenlendi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ’3 bant bilardo turnuvasi’ düzenlendi.

Yüksekova’da 3 yildir yapilan bilardo turnuvalarina ilgi artarken, ilçedeki bir bilardo salonu tarafindan ’3 bant bilardo turnuvasi’ düzenlendi.

54 kisinin katilimiyla baslayan ‘3 bant bilardo turnuvasi’ yogun ilgi gördü. 23 gün süren turnuva sonunda birinci Sedat Atas, ikinci Çetin Yorgun ve üçüncü Cevdet Tuna oldu. Derecece giren sporcular kupalarini turnuvayi düzenleyenlerin elinden aldi.

Bilardo salonun sahibi Abdulselam Dayan, "Bu mekani yaklasik 3.5 yil önce açtik. Hedefimiz Yüksekova ilçemizde spor dalinda olan 3 bant bilardo gelenegini yaymak. Bu 3.5 yil süre zarfinda bunu da basardik. Bizim 6’inci 3 bant turnuvamizdir. Basta Hakkâri merkez ve ilçemizde bayagi ilgi görüp yogun katilim saglandi. Gönül isterdi ki ilçemizde sadece bu aktiviteler bilardo üzerinde kisitli kalmasin. Bu tenis turnuvalarinda da olur, baska bir spor dali üzerinde de olur. Biz mekân sahipleri olarak elimizden geldikçe her zaman oldugu gibi yilda 2 defa 3 bant turnuvasi düzenleyecegiz. Simdiden turnuvaya katilan oyuncu arkadaslarimiza basarilar dileriz’’ dedi.

Kaynak: İHA