Volkan Demirel Açiklamasi 'Kazanmamiz Gereken Ya Da Puan Almamiz Gereken Bir Maçti'

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe maçinda girdikleri belli basli pozisyonlari degerlendiremediklerini belirterek, "Neticesinde 2-0 maglup olduk. Kazanmamiz gereken ya da puan almamiz gereken bir maçti. Çünkü artik kirmizi bölgeye dogru kesinlesti durumumuz ve orasi için mücadele edecegimiz belli oldu" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasinda Hatayspor, İçel Stadyumu’nda karsilastigi Fenerbahçe’ye 2-0 maglup oldu. Karsilasma sonrasi maçi degerlendiren Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Ilk yari, tam böyle oyuna biraz ortak olabilecegimiz bir durumda, kalecinin vurdugu uzun topta, ikinci topu almalari ve sol kenardan yapilan ortada arka direkte yedigimiz bir gol. Çok müsait bir zamanda geldi, müsait bir sekilde geldi. Ikinci gol de Fenerbahçe’nin klasik, o arka direk ortalari, Cengiz kendini bosa çikardi ve iyi vurusla golü buldular" diye konustu.

Ikinci yarida 2-0’dan sonra kendileri için oyunun zorlastigini kaydeden Volkan Demirel, söyle devam etti: "Oyuncu degisiklikleri yapmaya çalistik. Bu sürede de belli basli pozisyonlara girdik ama bu skoru degistirmeye yetmedi. Neticesinde 2-0 maglup olduk. Kazanmamiz gereken ya da puan almamiz gereken bir maçti. Çünkü artik kirmizi bölgeye dogru kesinlesti durumumuz ve orasi için mücadele edecegimiz belli oldu. Ama dedigim gibi kirmizi bölge için çok mücadele eden takim var. Burada son 10 haftada fazla puan toplayan takim bence ligde kalacaktir. Daha rahat edecektir. Çünkü önümüzde 10 haftada 30 puanlik bir puan var. Insallah bunu en iyi sekilde toplayabildigimiz puani toplayarak biz de ligde kalmaya çalisacagiz."

Kaynak: İHA