Siirt Il Özel Idarespor'dan Destek Çagrisi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig 4. Grup’ta mücadele eden Siirt Il Özel Idare Spor Kulübü Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoglu, destek çagrisinda bulundu. Kalafatoglu, Siirt Il Özel Idarespor Kulübünün maddi sikintilar çektigini ve basta futbolcularin maaslari ile maç baslarinin ödenemedigi bir duruma geldigini açikladi.

Siirt Özel Idare Spor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoglu, “Bergama maçi sonrasi bizlere alacaklarimiz konusunda taahhüt verilmezse ve futbolcularimizla birlikte biriken maaslarimiz, maç baslarimiz ve primlerimiz verilmezse görevi birakacagimiz hususunu masaya yatiracagimizi bilinmesini isterim. Bizimde ailelerimize karsi sorumluluklarimiz vardir. Borçlarimiz birikti ve maalesef icralik duruma da düsenlerimiz oldu. Siirt Özel Idarespor Kulübü diyebilirim ki en itibarli, verdigi sözü günü gününe yerine getiren bir baskan ve yönetiminin oldugunu futbol camiasinda konusulan ve takdir toplayan bir kulüpken, bugün bu halde olmasi bizleri derinden üzmektedir” dedi.



"Is adamlarini göreve davet ediyoum"

Kulüp baskanligini yillarca basarili bir sekilde yürüten ve takimi amatör kümeden profesyonel lige çikartan, kit imkanlarla kulübü profesyonel ligde tutma basarisini gösteren Hifzullah Canpolat’in oldugunu açiklayan Kalafatoglu, “Anladigim kadariyla baskanimiz küstürülmesi ve sezon basinda takimin basinda olmamasi bu handikabin en önemli etkenidir. Kadim sehirlerimizin basinda gelen Siirt sehrinde yasayan her görüste is insaninin, futbolun kucaklayici ve birlestirici özelliginde göz önünde bulundurarak takima sahip çikma gibi bir sorumlulugu oldugunu düsünüyorum. Zor sartlar altinda profesyonel ligde kalma basarisini bugüne kadar basaran bu takimin 6-7 milyon gibi bir rakamin bulunmamasi nedeniyle ligden çekilmesi çok yazik olacak. Bu Siirtli olup da elini tasin altina koymayan is insanlarinin ayibi olacaktir. Biz bugüne kadar direndik ve dayandik” diye konustu.

Kaynak: İHA