Sakaryaspor - Manisa FK Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 25. haftasinda Sakaryaspor, sahasinda karsilastigi Manisa FK’yi 2-0 maglup etti. Maçin ardindan iki takimin teknik sorumlulari basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Sakaryaspor - Manisa FK karsilasmasinin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Manisa FK Teknik Direktörü Mustafa Dalci, “Aslinda haftalardir ciddi bir karakter gösteriyoruz, ciddi bir degisim içerisindeyiz. Gerek oyun olarak gerek mücadele olarak. Bu ligin zorlu rakipleriyle oynuyoruz. Ama sahada gerçekten bu anlamda olumlu isler yapiyoruz. Bugün de Sakarya maçinda bana göre ciddi bir karakter gösterdigimizi düsünüyoruz. Yakaladigimiz pozisyonlari degerlendirebilseydik farkli seyler olabilirdi. Isin sonucunda tabii ki maglup oldugumuz için üzgünüz. Sakaryaspor’un bu ligde gerçekten hem topa hem oyuna hakim olan bir anlayisi var. Buna karsi biz de ciddi bir direnç gösterdigimizi düsünüyoruz. Yeri geldiginde savunmayi çok güçlü yapip yeri geldiginde oyuna ve topa hakim olmaya çalistik. Yakaladigimiz pozisyonlar da vardi. Sakaryaspor yakaladigi pozisyonlari degerlendirdi, biz degerlendiremedik. En kötü buradan bir puan alma hakkimiz vardi diye düsünüyorum ama olmadi. Sakaryaspor takimini bu galibiyetinden dolayi da tebrik ediyorum” dedi.



“Hakli bir galibiyet aldik”

Sakaryaspor Teknik Direktörü Turgay Karsli da, “Bazen planladiginiz gibi olmaz, bugün sahaya çiktigimizda da zaten oynarken oyunu zaman zaman bazi bölümlerinde istedigimiz gibi olmadi. Istedigimiz oyunlar rakipten kendi sahamizda topu kazanamadik. Kazanamadigimiz toplari da kullanamadik haliyle. Her zaman olmuyor ama bu sefer mücadelenin gücü, inancin gücüyle de beraber bu oyundan hakli bir galibiyet aldik. Oyunun zaman zaman bazi bölümleri durdu. Çesitli nedenlerden dolayi ama sonuçta galip gelmeyi bildik. Bazen böyle zor müsabakalarda kritik sonuçlar, kritik degerlendirmelerle hedefe gidebilirsiniz. Bu da onlardan bir tanesiydi. Pazartesi toplanip tekrar oyuncu arkadaslarimizla bir araya gelip önümüzdeki hedefe daha saglikli nasil gidebiliriz onlari konusacagiz ve degerlendirecegiz. Oyunun geneli de zaten ortada, mücadele gücü yüksek bir oyun olmustu. Mutluyuz, sevinçliyiz, iyi bir oyun, iyi bir sonuç” diye konustu.

Kaynak: İHA