U-18 Türkiye Sampiyonasi'nda Mücadele Edecek Takimlar Belli Oldu

Kayseri Süper U-18 Ligi maçlari tamamlandi. Sona eren ligin ardindan ilk iki sirayi alan Kocasinan Simsekspor ile Talasgücü Belediyespor takimlari Kayseri’yi U-18 Türkiye Sampiyonasi’nda temsil etme hakki kazandi.

Lig sonunda ilk sirayi Kocasinan Simsekspor aldi.Sari siyahli takim oynadigi 28 maçta 25 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 79 puan topladi. Rakip filelere tam 118 gol atan Kocasinan Simsekspor kendi kalesinde ise sadece 22 gol gördü. Ligin son haftasina kadar ilk sirayi alma mücadelesi veren Talasgücü Belediyespor ise Kocasinan Simsekspor karsisinda aldigi yenilgi ile ikinci sirada kadi. Ikinci olmasina ragmenTürkiye Sampiyonasi’na katilma hakki elden eden sari lacivertli takim bu sezon ligde oynadigi 28 maçta 24 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 maglubiyet alarak 73 puan toplamayi basardi. Talasgücü Belediyespor, bu sezon oynadigi 28 maçta rakip fileleri 101 kez havalandirirken, kendi kalesinde ise 24 gol gördü.

Öte yandan, lige 6 takim veda etti. Daha önce ligden ihraç edilen Tomarza Belediyespor, Yesilspor, AnayurtFinal ve Kocasinan Ülküspor’un yani sira ligin son haftasina kadar centilmence mücadelelerini sürdüren Kayseri Yolspor ile KiliçaslanYildizspor takimlari da lige veda eden takimlar oldu.

Kaynak: İHA