Takiminin Galibiyetini Gözyaslari Içerisinde Kutlayan Bilal Dede Izleyenleri Duygulandirdi

TFF 2.Lig Beyaz Grupta küme düsmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’un 87 yasindaki fanatik taraftari Bilal Aykin, takiminin son dakikada buldugu golle galibiyeti bulmasini gözyaslari içerisinde izledi.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, sahasinda Beyoglu Yeni Çarsi Futbol Kulübü’nü agirladi. Lacivert-Kirmizili ekip 90. dakikada Yusuf Bugra Kosal’in ayagindan buldugu golle sahadan galibiyetle ayrildi. Ev sahibi takim bu galibiyetle küme düsmeme noktasinda çok önemli 3 puani hanesine yazdirirken tribünde yerini alan 87 yasindaki fanatik taraftar Bilal Aykin takiminin golü sonrasi gözyaslarini tutamamasi izleyenleri duygulandirdi.

Esnaflik yapan Bilal Aykin, “Hep Zonguldakliyiz ama Zonguldakspor’un sahibi yok. Ben buna çok üzülüyorum. O kadar duygulandim ki maç bitiyor, gidiyoruz orada bir gol olmasi beni duygulandirdi. Heyecanlandim yani. Zonguldakspor’un üst siralara çikmasi esnaf için de iyidir. Zonguldakspor’u çok seviyorum. Benim gibi bir kaç tane vardir. O bakimdan dün biraz duygulandim” dedi.

Kaynak: İHA