Sivas Belediyespor Hentbol Takimi Play-Off'a Yükseldi

Sivas Belediyespor kadin hentbol takimi kendi evi ve seyircisi önünde agirladigi Elazig Sosyal Yardimlasma Spor Kulübü’nü 41-35 maglup ederek play-off’a yükseldi.



Kadinlar Hentbol 1. Ligi’nde oynanan maçlarda Sivas’i temsil eden Sivas Belediyespor, B grubu 18. hafta müsabakasinda sahasinda Elazig Sosyal Yardimlasma Spor ile karsilasti. 4 Eylül Spor Vadisi Mecnun Otyakmaz Spor Salonu’nda oynanan heyecan dolu hentbol karsilasmasini Okan Erkan Yurt ve Mevlüt Bayraktar ikilisi yönetti.

Karsilasmanin ilk periyotu 24-18 Sivas ekibinin üstünlügü ile tamamlanirken, yesil-beyazlilar ikinci devre de oyun hakimiyetini eline alarak rakibini 41-35 maglup etti. Zorlu maçtan galip ayrilan Sivas Belediyespor 1. Lige yükselme play-off turu maçlari oynama hakki kazandi.

Müsabakayi Sivas Belediye Baskani ve ayni zamanda kulübün Onursal Baskani Hilmi Bilgin, Sivas Gençlik ve Spor Sube Müdürlerinden Ufuk Demir, Sivas Belediyespor Kulüp Baskani Ahmet Duman, Kulüp Müdürü Kurbani Bütüner ve çok sayida taraftar gruplari takip ederek takima destek verdi.

Kaynak: İHA