Salih Özcan Açiklamasi 'Macaristan Ve Avusturya Maçlari Bizim Için Çok Önemli Olacak'

Milli futbolcu Salih Özcan, Macaristan ve Avusturya ile oynayacaklari iki maçin kendileri için önemli oldugunu söyledi.

A Milli Futbol Takimi, 22 Mart’ta Macaristan ve 26 Mart’ta Avusturya ile oynayacagi özel maçlarin hazirliklarini sürdürüyor. Alman ekibi Borussia Dortmund formasi giyen milli futbolcu Salih Özcan, bugün gerçeklestirilen antrenman öncesinde basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Takima çok sayida genç oyuncunun katildigini söyleyen Salih Özcan, “Geldigimiz için çok mutluyuz. Çok genç oyuncu geldi. Onlari da bekledik. Antrenmanlar basladi.

Önümüzdeki 2 maçi da insallah yenelim ve sonra bakalim” seklinde konustu.



“Bizim için çok önemli iki maç olacak”

Macaristan ve Avusturya ile oynayacaklari maçlar hakkinda degerlendirmeler yapan basarili futbolcu, “Evet sert rakip olduklarini düsünüyoruz. Ama bizim için çok önemli iki maç olacak. Onlari yenecegimizi düsünüyorum. Bizim için çok iyi bir test olacak. Biz tam olarak hazir degiliz. Analizlerde neleri daha iyi yapabilecegimizi görüyoruz” ifadelerini kullandi.

Milli Takim’in EURO 2024’te bazi maçlarini Dortmund’da oynayacaginin hatirlatilmasi üzerine Özcan, “O günü dört gözle bekliyorum. Bizim milletle o stat daha sesli olur. Kirmiziya boyayacagiz. Insallah orada iyi maçlar çikaririz” dedi.



“Can’in bizim milli takimi tercih etmesinden dolayi mutluyum”

Milli takima ilk kez davet edilen Can Uzun’un çok heyecanli oldugunu aktaran Salih Özcan, ”Antrenmanda ilk defa gördüm. Heyecanli ve mutlu. Ben bizim milli takimi tercih etmesinden dolayi mutluyum. Genelde çok mutluyuz. Kenan Yildiz ve Can Uzun’un Türk Milli Takimi’ni seçtikleri için çok mutluyuz. Insallah iyi bir zaman geçiririz” diye konustu.



“Nuri hoca ile çok iyi anlasiyoruz”

Borussia Dortmund’da yardimci antrenör olarak göreve baslayan Nuri Sahin ile çok iyi anlastiklarini belirten 26 yasindaki futbolcu, “Nuri hoca ile baya iyi anlasiyoruz. Geldigi için ben mutluyum. Taktiksel olarak çok yüksek bir kalite geldi takima. Benimle çok analiz yapiyor. Neyi dogru, neyi kötü yaptigimi anlatmaya çalisiyor. Çok mutluyum Nuri agabey geldigi için” dedi.

Kaynak: İHA